HusmanHagberg

Pris för mäklare i Sundsvall

Letar du efter passionerad mäklare i Sundsvall med ett av marknaden bästa priser? Då har du kommit rätt. Vare sig du vill sälja eller köpa en lägenhet, ett hus, en sommarstuga, eller någon annan typ av fastighet, ska du vända dig till en erfaren och prisvärd mäklare – och det hittar du hos oss på HusmanHagberg.

HusmanHagberg är en rikstäckande fastighetsmäklarkedja med lokal fokus. Med vår mångåriga erfarenhet inom mäklarbranschen, vårt mäklararvode, och kunskaper om ditt nuvarande eller blivande bostadsområde, gör oss till det främsta alternativet för dig som söker mäklare i Sundsvall.

Våra mäklare på HusmanHagberg lägger både hjärta och själ i att hjälpa dig med din bostadsaffär. Det gäller oavsett om du vill köpa, sälja, eller bara värdera priset på din bostad. Vi är med dig hela processen, från början till slut, och vår ambition är att du ska bli så nöjd som möjligt.

pris arvode mäklare sundsvall

Varför HusmanHagberg är mäklaren för dig i Sundsvall:

  • Kostnadsfri värdering av pris på din bostad
  • Professionell mäklarkedja till ett prisvärt arvode
  • Rikstäckande mäklare med lokal kunnighet
  • En lokalt större mäklare som innebär mer resurser till din bostadsaffär
  • Betydande erfarenhet av mäklarbranschen och bostadsmarknaden i Sundsvall
  • Passionerade och drivna franchisetagare samt medarbetare som gör sitt yttersta för att du som kund ska bli 100 % nöjd

En mäklare med mer engagemang och prisvärt arvode

De främsta egenskaper en mäklare kan ha är engagemang och erfarenhet. Vi på HusmanHagberg är inte bara erfarna när det gäller mäklaryrket och bostadsmarknaden i Sundsvall – vi är även engagerade i din bostadsaffär.

Många av våra mäklare bor nämligen i det område där de arbetar, och på vårt kontor i Sundsvall kan vi därför med stolthet säga att vi vet vad vi pratar om. Vi har all den lokala kunskap som behövs för att förenkla bostadsaffären för både säljare och köpare.

Låt oss värdera priset på din bostad

Funderar du på att sälja din bostad, eller är du bara nyfiken på hur priset på din bostad står sig på marknaden? På vår hemsida kan du låta våra mäklare värdera priset på din bostad, helt utan kostnad.

Ring oss gärna för mer information om konsultationer, arvode, priser, eller om du har övriga frågor.

Kontakta oss

* Obligatoriskt