HusmanHagberg

Köpa sommarstuga i Sundsvall

Letar du efter att köpa sommarstuga eller fritidshus i Sundsvall? Den bästa lösningen för dig är i så fall att vända dig till en mäklare med lång erfarenhet och stor kunskap gällande marknaden i Sundsvall. Det hittar du garanterat hos oss på HusmanHagberg.

Vi är den lite större nationellt täckande mäklarkedjan, med fokus på det lokala. Vi har många års erfarenhet av både mäklaryrket och bostadsmarknaden, både nationellt och i Sundsvall, och är därför det bästa alternativet för dig som vill ha hjälp med att köpa ett sommarhus eller en sommarstuga i Sundsvall med omnejd.

Det är till oss på HusmanHagberg som du kan vända dig när du vill ha råd och expertis angående exempelvis priser, marknad, utbud, eller område, innan du bestämmer dig för att köpa sommarstuga eller fritidshus.

Kontaktuppgifter: 060-66 69 00 | sundsvall@husmanhagberg.se

Läs mer här

Kontakta oss

* Obligatoriskt

Varför du ska köpa sommarhus genom oss på HusmanHagberg:

  • Du får tillgång till en professionell mäklare till ett prisvärt arvode
  • Vi är välinformerade om närområdet i Sundsvall
  • Vi är den större mäklarkedjan med större resurser – att lägga på dig och din bostadsaffär
  • Vi har koll på marknaden i Sundsvall, även när det gäller sommarhus
  • Mäklare med stor kompetens, erfarenhet, och kunskap
  • Vi prioriterar dig som kund och köpare
  • Hos oss kan du känna dig trygg när du ska köpa sommarstuga

köpa sommarstuga sundsvall

Bästa alternativet för dig som vill köpa sommarstuga i Sundsvall

Vi på HusmanHagberg har koll på marknaden åt dig. Vi kan värdet på både sommarstugor och andra fastigheter i Sundsvall, och gör allt för att hjälpa dig hitta och köpa det sommarhus som passar just dig, både gällande pris och andra preferenser.

Vi sätter alltid våra kunders trygghet i första rummet. Detta i kombination med vår kunnighet gör oss till bästa alternativet för dig som vill köpa sommarstuga i Sundsvall.

Köp sommarhus med hjälp av en kunnig mäklare

Eftersom många av de mäklare som jobbar på vårt kontor i Sundsvall även bor i närområdet, så är vi väl insatta i området kring de sommarhus du är intresserad av att köpa. Vi vet till exempel hur kollektivtrafiken går, eller var närmaste mataffär finns. Det är sådan kunskap vi värderar, för vi vet att det är sådan information som är viktig för dig som köpare.