HusmanHagberg

Bästa mäklaren i Sundsvall

När man ska köpa eller sälja en fastighet, är det självklart att man vill ha de bästa förutsättningarna för att kunna göra detta. Därför är det även självklart att vilja anlita den bästa mäklaren. I Sundsvall hittar du denna mäklare hos oss på HusmanHagberg.

HusmanHagberg är den lite större rikstäckande mäklarkedjan med fokus på den lokala bostadsmarknaden. Oavsett vilken typ av fastighet du vill köpa eller sälja, så är vi det bästa alternativet för dig som vill anlita mäklare i Sundsvall.

Våra mäklare har inte bara flera års erfarenhet av Sundsvalls bostadsmarknad. De är passionerade och drivna att hjälpa dig med din bostadsaffär, från början till slut, för att komma fram till den lösning som passar bäst för just dig.

När du väljer att anlita mäklare från oss på HusmanHagberg, väljer du en professionell och resursrik mäklare, med stor lokal kunnighet och fokus på just dina behov. Vare sig du vill köpa eller sälja lägenhet, hus, eller sommarstuga i Sundsvall, så är vi den bästa mäklaren för dig.

Kontaktuppgifter: 060-66 69 00 | sundsvall@husmanhagberg.se

Läs mer här

Kontakta oss

* Obligatoriskt

Därför ska du anlita mäklare från HusmanHagberg:

  • Vi värderar din bostad, helt utan kostnad
  • En professionell mäklare till ett prisvärt arvode
  • Rikstäckande mäklarkedja med fokus på den lokala marknaden
  • Vi är den större mäklaren på lokal nivå, vilket betyder mer resurser för din bostadsaffär
  • Mångårig erfarenhet av mäklarbranschen samt bostadsmarknaden i Sundsvall
  • Vi är inte nöjda förrän du är det

Det bästa alternativet för dig i Sundsvall

Tack vare att vi på HusmanHagberg är en större nationellt täckande kedja med fokus på den lokala bostadsmarknaden, är vi det bästa alternativet för dig som vill köpa eller sälja bostad eller annan typ av fastighet i Sundsvall. Vår storlek innebär större resurser till din bostadsaffär, samtidigt som du får råd och hjälp av mäklare med lokal expertis.

Flertalet av våra mäklare bor även i det område där de själva jobbar, vilket ger dem extra kompetens när det gäller det lokala bostadsområdet. De vet hur kollektivtrafiken åker, var den närmaste förskolan finns, och var man hittar det bästa fiket. För oss på HusmanHagberg är denna typ av information viktig, för vi vet att den även är viktig för dig som kund.

Köpa, sälja, eller värdera – anlita mäklaren som passar dina behov

Vi på HusmanHagberg kan ge dig professionella råd och rekommendationer baserat på vilken typ av bostadsaffär du vill göra. Vi kan även erbjuda kostnadsfri värdering av din bostad direkt på vår hemsida.

Vill du bli en av alla våra nöjda kunder? Ring eller besök gärna vårt kontor i Sundsvall för mer information om hur våra mäklare kan hjälpa dig med din bostadsaffär.