Siyar Hamidanoglu

Hemma överallt i Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg

Kontakta mig

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Sundbyberg

svenkutr

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Väldigt professionell, kunnig och ärlig. Gör sitt bästa för att båda parter ska känna att de gjort en trygg och bra affär. "
Georges C13 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med vårt val av mäklare! Siyar har varit lyhörd, hjälpsam och otroligt proffesionell. Hela processen med honom har känts väldigt trygg och tilliten har varit på topp hela vägen. Siyar var och kommer även i fortsättningen vara ett självklart val för oss och vi kan verkligen rekommendera honom om ni går i säljtankar! "
Perin C16 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och proffsig. Det märks att det finns en gedigen erfarenhet. Rekommenderas varmt"
Lars M17 veckor
Verifierad kund
"Siyar var helt utmärkt. Väldigt proffsigt bemötande och tydlig genom hela processen. "
Pontus H20 veckor
Verifierad kund
"Gjorde ett väldigt bra jobb i en svår ekonomisk tid. Han rekommenderade mig ta ett acceptpris som jag inte hade tänkt mig först, men verkligen kan leva med i dessa tider eftersom jag slipper leva med oroligheten om skenande räntor. Uppskattar verkligen hans ärlighet att han förklarade att det var en mer komplex och osäker marknad än innan (d.v.s innan våren 2022) och att han inte visste hur affären skulle gå från början med och kan varmt rekommendera honom. "
DANIEL W21 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och lyhörd och han fick lägenheten såld till ett pris vi var nöjda med"
David T31 veckor
Verifierad kund
"I ett första möte blev jag bra bemött utav Siyar. Han kunde snabbt sätta upp en plan beroende på den informationen och förutsättningar jag uppgav som säljare. Mäklaren levde upp till mina förväntningar med försäljningen trots en tuffare marknad jämfört med förra året. Jag kollade även med andra mäklarbyråer men HusmanHagberg Solna/Sundbyberg kändes mest kunniga och förstående. Siyar har mina varmaste rekommendationer till dig som letar en kunnig och lyhörd mäklare. "
Bahuz K34 veckor
Verifierad kund
"Blev snabbt kontaktad och anordnat visning. Lyckades gå från första kontakt till avslut på en dag. Kunde svara på alla frågor jag hade också"
Ludvig F34 veckor
Verifierad kund
"Kanonjobb av Siyar med min lägenhet, efter svalt intresse och en svår marknad så lyckades han hitta den där perfekta köparen som han pratat om hela tiden. Även när jag själv tyckte läget såg dystert ut så höll han kämparglöden uppe och det tackar jag för! Rekommenderar starkt, 10/10!"
Robert S34 veckor
Verifierad kund
"För mig som aldrig har sålt en lägenhet tidigare så tyckte jag att Siyar gjorde ett fantastiskt jobb med att beskriva hela processen från start till mål och fick mig att känna mig trygg. Jag var i kontakt med ett par andra konkurrenter och även kollegor till Siyar på HusmanHagberg och för mig gav Siyar det bästa intrycket och även hans egna kollegor rekommenderade honom före sig själva. Trots att jag hyrde ut min lägenhet under hela processen så tog Siyar på sig allt ansvar med allt det praktiska gällande kommunikation med hyresgäster och liknande för att få allt tillrätta. Så summeringen blir ett fantastiskt helhetsintryck där Siyar har förmedlat god service från start till mål där säljaren har känt sig trygg rakt igenom."
Jonas B38 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande i köpprocessen! "
Carl H38 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, erfaren och grundad mäklare som agerat proffsigt och noggrant från start. Skött budgivning och rådgivning i detta på ett utmärkt sätt - rekommenderar varmt Siyar! "
Jonathan J39 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde ett positivt bemötande och mäklaren var jättetrevlig. Vi fick dock känslan att mäklaren var mer mån om att sälja själva lägenheten mer än att stötta oss i processen att hitta något som passar just oss vilket fick oss lite stressade till en början! "
Joel L39 veckor
Verifierad kund
"Snabb och smidig kommunikation med mäklaren och bra bemötande"
Oskar S40 veckor
Verifierad kund
"Very patient with questions, very helpful, very responsive, thanks!"
Ayberk Ö47 veckor
Verifierad kund
"Väldigt duktig och professionell mäklare. Allt från bemötandet till tillgänglighet och försäljningen. Sammantaget en väldigt bra upplevelse. "
Hiza I48 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, snabb återkoppling och en proffsigt genomförd affär. "
Carl - Göran P54 veckor
Verifierad kund
"Vi jagade Siyar när vi valde att sälja vår lägenhet, han var då på väg på semester men tog sig ändå tiden och energin att leda allt från sin solsemester. Siyar gjorde det enkelt att slappna av och låta han sköta affären. Otroligt lyhörd och empatisk person. Hjälpte oss även bygga en relation med köparna då vi alla tyckte samma om honom. Skulle rekommendera honom närsomhelst. "
Arazoo R54 veckor
Verifierad kund
"Siyar var noga med att hela processen skulle kännas bra för mig. Han var lugn, trygg, lyssnade på vad som var viktigt på mig, hade bra råd och rekommendationer, och upplevdes socialt välbevandrad. Han gav rimliga förväntningar och visade tydligt på en stor erfarenhet inom området. Skulle gärna rekommendera andra att välja honom som mäklare. "
Oscar B55 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara fastighetsmäklare - ett yrke där man dagligen träffar nya människor och ställs mot nya utmaningar - innebär att man aldrig är färdigutvecklad. Men om det är något mina 15 år i branschen har gett mig, så är det en grundläggande förståelse för vad som är viktigt för den person som precis skall genomföra en av livets största affärer. Det är just den förståelsen, lyhördheten och förmågan att möta dig precis där du är, som säkerställer den höga kvaliteten i mitt arbete. Den gemensamma nämnaren i mina över 1000 genomförda bostadsaffärer är att vare sig de förmedlats i en uppåtgående eller nedåtgående marknad, så har kundnöjdheten alltid stått i fokus. För dig innebär detta en försäljningsresa som präglas av kommunikation, tillgänglighet och en trygghet i att jag alltid strävar efter bästa möjliga resultat. Du kan läsa mer om vad mina kunder säger på https://www.reco.se/husmanhagberg-solna/siyar-hamidanoglu Vår resa börjar här och slutar när du är så nöjd att du gärna anlitar mig igen. Varmt välkommen att kontakta mig! Mina Utmärkelser! Mest trovärdigaste mäklaren Sverige Kvartal 1 2021 (Reco.se) Mest trovärdigaste mäklaren Solna Kommun Kvartal 1 2021 (Reco.se) Mest rekommenderade mäklaren Solna Kommun Kvartal 1 2021 (Reco.se) Mest trovärdigaste mäklaren Solna kommun Helår 2020 Mest rekommenderade mäklaren Solna Kommun Kvartal 4 2020 Bäst betyg av alla mäklare Solna kommun Kvartal 4 2020 Mest trovärdigaste mäklaren Solna kommun Kvartal 4 2020 Mest trovärdigaste mäklaren Solna kommun Kvartal 3 2020

Mina försäljningar

Siyar Hamidanoglu

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Boka tid med Siyar direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg