Niklas Lexander

Hemma överallt i Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg

Kontakta mig

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

Sundbyberg

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Niklas utförde försäljningen professionellt, seriöst och uthålligt. "
Fredrik C9 veckor
Verifierad kund
"Super hjälpsam och proffsig genom hela processen! "
Johan N14 veckor
Verifierad kund
"Ordning och reda. Tryggt och säkert. Seriöst och proffsigt. Allt i en orolig och stökig marknad. Tack!"
Per-Johan S14 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Niklas. Han är professionell, noggrann, lugn och saklig, snabb med svar, tydlig, lättillgänglig, stor erfarenhet och trevlig. Kristina och Kenneth "
KRISTINA J32 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och alltid snabba svar på mina frågor. "
Linda N35 veckor
Verifierad kund
"Jag kan varmt rekommendera Niklas då han är väldigt professionell och otrolig ”service minded”. Han var lättillgänglig och otrolig behjälplig under processen. Det jag, helt ärligt, uppskattade mest var att han inte gav klassiska och otydliga ”mäklarsvar” på ens frågor utan var konkret och genuin, samt att han inte hetsade fram bud och stressade upp oss utan gav oss den tid vi behövde."
Berivan T36 veckor
Verifierad kund
"Vår upplevelse av Niklas som helhet är mycket proffesionell. Niklas är noggrann i sitt sätt att arbeta vilket gav oss som säljare en trygghet genom hela processen. Vi uppskattade extra mycket den kunskap som förmedlades, och att inga detaljer lämnades åt slumpen. Dessutom nåddes våra förväntningar och vi är mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Niklas till den som vill sälja med en kunnig och erfaren mäklare! Med vänlig hälsning Jenny och Linus"
Jenny G48 veckor
Verifierad kund
"Vår upplevelse av Niklas som helhet är mycket proffesionell. Niklas är noggrann i sitt sätt att arbeta vilket gav oss som säljare en trygghet genom hela processen. Vi uppskattade extra mycket den kunskap som förmedlades, och att inga detaljer lämnades åt slumpen. Dessutom nåddes våra förväntningar och vi är mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Niklas till den som vill sälja med en kunnig och erfaren mäklare!"
Linus T48 veckor
Verifierad kund
"Jättebra och genuin. Lugn, saklig och hetsar inte. "
Marcus W49 veckor
Verifierad kund
"Niklas är en noggrann och detaljrik mäklare som alltid varit tillmötesgående, flexibel och snabb med svar. Stor vikt lägger han vid att både köpare och säljare ska bli nöjda. Rekommenderas varmt!"
THOMAS S53 veckor
Verifierad kund
"Niklas har ett tryggt och profecionellt bemötande, han levde väl upp till förväntningarna och hade en lugn och trygg hantering utav hela processen."
Karl H54 veckor
Verifierad kund
"Korrekt, kompetent och tydlig!"
Torbjörn L55 veckor
Verifierad kund
"Niklas har varit trygg och stabil genom hela processen och jag har kunnat bolla frågor om såväl min försäljning som tänkta köp med honom. Kunnig och dedikerad med fokus på både säljar- och köparperspektiv."
Olle N79 veckor
Verifierad kund
"Niklas är trevlig, kunnig, lättillgänglig och mån om sina kunder - med andra ord allt man kan förvänta sig av mäklare. Jag är väldigt nöjd med Niklas, och kan varmt rekommendera honom för alla! "
Rosa B79 veckor
Verifierad kund
"Niklas sålde vår tvåa och var otroligt professionell genom hela processen. Han var väldigt kunnig om allt från förening till område, och hans tillgänglighet och goda kommunikation i kombination med erfarenhet gjorde att vi som säljare blev helnöjda!"
Patricia K79 veckor
Verifierad kund
"Niklas var riktigt bra genom hela processen. Han var otroligt noggrann och kunnig, såg till att hitta ta reda på all information om vår lägenhet och förening. Kändes förtroendeingivande! Vi är helnöjda, mer professionell mäklare får man leta efter!"
Johan R79 veckor
Verifierad kund
"Proffessionell, och väl påläst."
Daniel D80 veckor
Verifierad kund
"Very professional and kept us updated with the status throughout the process. We felt supported and had our questions answered quickly and in detailed. Overall a great experience. "
Fleur C80 veckor
Verifierad kund
"Otroligt sympatisk, kunnig och serviceminded mäklare som alltid är tillgänglig och dessutom klar och tydlig i sin kommunikation. Skulle välja honom igen utan tvekan och kan ärligt rekommendera honom till alla som vill sälja ett objekt."
HÅKAN B81 veckor
Verifierad kund
"Köpt lägenhet av Niklas. Mycket professionell och trovärdig mäklare. Både kommunikationen på plats, budgivningsprocess och administration skötes proffsigt."
JOHAN K81 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat sedan 2004 som fastighetsmäklare på HusmanHagberg i Solna/Sundbyberg och stortrivs i att hjälpa människor med sitt livs kanske största affär! Under åren har jag haft förmånen att förmedla många bostäder och även stora nyproduktionsprojekt i både Solna och Sundbyberg och fått en gedigen lokalkännedom och kunskap om bostadsmarknaden. Jag har både fastighetsmäklar- och civilekonomexamen samt har läst högskolekurser inom juridik, vilket har gett mig bred kompetens som underlättar mäklararbetet. För mig är det av största vikt att både köpare och säljare upplever att de får hög service och en påläst och aktiv mäklare. Något som återkommer i kundutvärderingarna är att jag upplevs som kunnig, erfaren och professionell. Jag ser fram emot att hjälpa även dig att bli en mycket nöjd kund!

Mina försäljningar

Niklas Lexander

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

070-244 23 60

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Boka tid med Niklas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg