KarriärOm oss

Från bra till bäst!

Vill du också bli en bästsäljare, som Sebastian?

Sebastian Scherdin var en duktig mäklare. Han trivdes med sitt jobb, men kände att han ville mer. Då kom han i kontakt med Siyar Hamidanoglu på HusmanHagberg i Solna & Sundbyberg, som hade en storsatsning på gång för Sundbyberg.

Delägare och Årets raket

Sagt och gjort, Sebastian gick över till HusmanHagberg Sundbyberg som delägare, med målet att öka både sin och kontorets omsättning. Med sig hade han också parhästen Jessica Toubal. Teamet i Sundbyberg satte full fart och redan första helåret på kontoret passerade Sebastian 6 miljoner i provision, vilket var mer än han någonsin tidigare hade sålt för. Samtidigt blev kontoret i Sundbyberg Årets raket i kedjan efter teamets framgångar.

10 miljoner andra året!

Framgångarna har fortsatt. Under 2021 blev Sebastian kedjans bäst säljande mäklare och passerade 10 miljoner i provision! Allt kombinerat med hög kundnöjdhet. Tack vare ett bra team på kontoret har Sebastian möjlighet att satsa fullt ut på sitt mäklande och sina kundkontakter.

Numer är Sebastian och Jessica, tillsammans med Siyar, också delägare i HusmanHagberg Solna. Kontoren delar lokal och det är ett härligt team av mäklare och säljkoordinatorer som siktar ännu högre.

Sebastian fortsätter att dominera på Sundbybergs bostadsmarknad, men det finns en plats ledig för en driven mäklare med fokus på Solna.

En möjlighet för dig?

Är du nyfiken på ett bra erbjudande som mäklare, där du har möjlighet att vara en del av vår storsatsning på Solna?
Hör av dig till:

Siyar Hamidanoglu, franchisetagare HusmanHagberg Solna & Sundbyberg
Tel: 070-751 43 47
Mail: siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Jim Palmquist, försäljningschef HusmanHagberg AB
Tel: 072-017 60 01
Mail: jim.palmquist@husmanhagberg.se

All kontakt sker konfidentiellt.

Välkommen att höra av dig!

Här kan du höra när medarbetare på kontoret berättar om hur det är att jobba på HusmanHagberg Solna & Sundbyberg.

Sebastian och Siyar - Franchisetagare och fastighetsmäklare

Jessica - Franchisetagare och fastighetsmäklare

Gabriel och Rami - Fastighetsmäklare

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg