KarriärOm oss

Jessica Toubal

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Jessica Toubal

Jessica Toubal

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Solna

svarenes

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Lyssnande, hjälpsam och kunnig. Mer behöver man inte säga."
Harry S2 veckor
Verifierad kund
"Att ha Jessica som min mäklare var toppen! Lyhörd, engagerad och driven! Rekommenderar starkt! "
Eddie J4 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Jessica för att hon är lyhörd, tillmötesgående och trevlig. Hon gjorde ett bra jobb och sålde vår lägenhet i dessa svåra tider. Vi är supernöjda."
Kristina T8 veckor
Verifierad kund
"Jessica var jättetrevlig och hjälpsam. Hon var flexibel med tider för möte och privatvisning som vi fixade virtuellt i början. Hon gav tillräckligt info om lägenheten/området och svarade på alla mina frågor. Överallt fick jag en jättetrevlig upplevelse och verkligen ska rekommendera Jessica till andra kunder."
Ekaterina S9 veckor
Verifierad kund
"Jessica är en mycket trevlig person att ha med att göra. Väldigt engagerad, alltid tillgänglig och följde upp löpande. Hon skötte försäljningen på ett exemplariskt sätt och det kändes verkligen tryggt att anlita Jessica som mäklare. Jessica gav mig ett mycket fint bemötande och hon var grundlig med att förklara hela proceduren, jag sålde lgh den första gången. En erfaren mäklare som var kunnig och påläst. Rekommenderas!"
Saman F9 veckor
Verifierad kund
"Jessica är en ödmjuk, informativ och professionell mäklare. Hon har svarat på alla frågor vi haft, återkopplat och haft en dialog under hela processen från förhandsvisningen till kontraktsskrivningen. Vi är mycket nöjda och skulle rekommendera alla att köpa och sälja med Jessica. "
Beri J9 veckor
Verifierad kund
"Jessica är med stor skillnad en av dom trevligaste och mest proffsiga mäklare ute på branschen! Hon hjälpte mig och informerade mig direkt när hon fick information och va alltid tillgänglig via telefon eller sms. Supertrevlig och mycket hjälpsam, speciellt eftersom detta va mitt första köp! Man kan känna sig trygg med henne. "
Sofia K9 veckor
Verifierad kund
"Super bra service, genuin och härlig! Bra och snabb respons Väldigt enkel att ha och göra med och professionell Kände mig trygg. "
Sonny J10 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och flexibel till att möta upp mina behov vid köpet. "
Tara R10 veckor
Verifierad kund
"Jessica var engagerad och väldigt mån om försäljningen av min lägenhet. Hon fanns alltid tillgänglig på telefon eller sms, och uppdaterade mig löpande om vad som hände och inte hände. Jag är nöjd!"
Frida L10 veckor
Verifierad kund
"Jessica hjälpte mig med försäljningen av min bostad! Kan inget annat än att rekommendera henne till alla er som ska sälja er bostad. Alltid nåbar, professionell och trevlig. 5/5 stjärnor! "
Maryam Y10 veckor
Verifierad kund
"hon är väldigt snäll och duktig ."
Ruba T12 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell. Jessica var engagerad och tillgänglig, och levde upp till de förväntningar jag hade av att affären skulle gå snabbt och smidigt."
Daniel S14 veckor
Verifierad kund
"Ambitiös, positiv och professionell."
Ola B14 veckor
Verifierad kund
"Långsam på att svara ibland och kändes inte alltid som att hon hade koll. Lite mer snack än verkstad."
Elvira M14 veckor
Verifierad kund
"Alltid glad! Njuter av sitt jobb. Lätt att lita på "
Shervin D14 veckor
Verifierad kund
"En stjärna är vad Jessica är! Rekommenderar henne starkt för en fantastisk upplevelse! "
Nermin S14 veckor
Verifierad kund
"Jessica var väldigt lyhörd och professionell i sitt bemötande av mig som köpare. Hade höga förväntningar på svar på diverse frågor och Jessica kunde svara på alla med stor säkerhet. Kunnig, engagerad och har mycket erfarenhet. Den bästa mäklaren jag haft att göra med hittills.Jag är supernöjd."
Viktor B14 veckor
Verifierad kund
" Mycket nöjd med bemötandet och all information om hur ett lägenhetsköp går till då detta var mitt första. 10/10 kan varmt rekommendera Jessica som mäklare, ni är i goda händer. "
Anna-Larisa H14 veckor
Verifierad kund
"Jessica var kommunikativ, trevlig, tillmötesgående vid alla frågor. Köpet kändes smidigt!"
Maria H17 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Sundbyberg sedan 2016. Jag har under mina år som fastighetsmäklare vunnit fina utmärkelser för mitt arbete, så som En av de mest anlitade- och rekommenderade mäklarna i Sundbyberg. Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att få riktigt nöjda säljare och köpare. Därför presterar jag alltid mitt yttersta och lite till i varje affär. Min styrka är att jag endast är verksam i Sundbyberg, detta innebär att jag har ett stort kontaktnät av gamla och nya kunder som kan vara potentiella köpare till just Din bostad. Mina kunder beskriver mig som tydlig, engagerad och professionell. Det är något som jag drar stor nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst , positiv och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg. Välkommen att kontakta mig du också!

Mina försäljningar

Jessica Toubal

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-798 39 00

jessica.toubal@husmanhagberg.se

Boka tid med Jessica direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg