Aria Karadaghi

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Aria Karadaghi

Omdömen från mina kunder

"Kan absolut rekommendera Aria. Noggrann, kompetent, kunnig om marknaden och trevlig. Svarade på alla frågor och informerade om hela försäljningsprocessen på ett väldigt pedagogisk sätt. Arias goda råd var avgörande för den lyckade försäljningen. Väldigt nöjd! "
Selin H18 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig, ödmjuk, tillgänglighet är toppen. Önskar att alla mäklare var som hen. Vi är Mycket nöjda med allt. "
Marli G56 veckor
Verifierad kund
"Aria hjälpte mig med försäljningen av min 2a i Solna. Väldigt pedagogisk gällande försäljningsprocessen samt väldigt tät kontakt som alltid informerade mig om hur vi låg till i processen. Jag föreslår Aria alla dagar i veckan samt att han kommer att vara den jag vänder mig till nu när det är dax för att köpa och sälja igen. Hela processen kunde inte varit enklare."
NIMA S57 veckor
Verifierad kund
"Professionell, duktig och driven! Man märker direkt på Aria att han har erfarenheten och rutinerna. Jag kunde inte önska mig något bättre. Allt var perfekt! Rekommenderar Aria till alla som ska sälja/köpa"
Poja S59 veckor
Verifierad kund
"Mycket vänlig och tillmötesgående med visning, information, vid kontraktsskrivning och efteråt. Gav en personlig beskrivning av området vilket gjorde oss trygga i köpet. Det känns att vi kan fråga allt om processen och annat som hör till köpet."
Helena N67 veckor
Verifierad kund
"Aria har bemött oss på ett mycket bra sätt. Han har varit tillgänglig för oss utan problem hela tiden under försäljningsprocessen. Han har uppträtt mycket professionellt och hanterat samtliga steg i processen, från första kontakten, genom styling, annonsering, visning, kundkontakter, kontakter med brf, administration och kontraktsskrivning mycket initierat. Nu återstår de sista momenten med tillträde och betalningsöverföring och vi utgår från att detta sker på samma professionella sätt."
Jonas H67 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande, trevlig, lätta att ha att göra med, bra kontakt. Lägenheten skulle säljas i en osäkrare och turbulentare tid än vad som varit de senaste åren, så det var svårare att sia om utgången. Vi tycker mäklaren, Aria lyckades med försäljningen trots detta och vi får vara nöjda/är nöjda. Aria ingav hopp och var positiv under försäljningen. En mäklare att rekommendera. "
Sofia O67 veckor
Verifierad kund
"Aria var kanon på alla sätt tänkbara! Bra bemötande, utförlig, noggrann. Levde upp till mina förväntningar!"
Isac H73 veckor
Verifierad kund
"Det bästa bemötandet en kund kan önska sig. Överträffade förväntningarna. Det finns bra mäklare och så finns Aria Karadaghi, lätt en av Solnas/Sunbybergs toppmäklare. Han hade ordentlig koll på marknaden och spekulanterna. Topp nivå på tillgänglighet och återkoppling. Kan inte säga mer än minst 5/5 i betyg i alla kategorier. Trots en turbulent marknad så lyckades Aria överträffa mina förväntningar."
Milad A73 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med kommunikation och arbete"
Oxana B77 veckor
Verifierad kund
"Saklig, proffsig och mkt trevlig"
Hendrik T77 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, ordning och reda, kunnig på sitt område, mycket bra."
Mikael P80 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren i Solna/Sundbyberg utan tvekan, alltid tillgänglig och service i toppklass."
Vedat S85 veckor
Verifierad kund
"Ari får toppbetyg av mig. Han har hållit hög servicenivå mot oss som köpare. Bostadsaffären är inte klar ännu men hittills har allt fungerat smidigt. "
Helen M85 veckor
Verifierad kund
"Solnas bästa mäklare! Ödmjuk, kunnig och flexibel. Aria hjälpte oss med försäljningen och det märktes direkt att han visste vad han gjorde och att han kan sitt område. Blev ständigt uppdaterad och allting gick prima. Jag kommer rekommendera Aria till alla jag känner."
Michael T86 veckor
Verifierad kund
"Fick en rekommendation att träffa Aria på HusmanHagberg Solna. Aria är helt klart den bästa mäklaren jag har träffat. Han har egenskaperna jag söker i en mäklare. Både kunnig och aktiv samt trevlig och hjälpsam under hela processen. Han hade bra lösningar genomgående och höll mig ständigt uppdaterad. Allt gick väldigt smidigt och jag är överlycklig med slutpriset. Köparna verkade också vara super nöjda med honom. Rekommenderas alla dagar i veckan! Stort tack för denna gång så hörs vi när det är dags igen. "
Johnnie P87 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydlig information, professionell bemötande och hjälp "
Samina R88 veckor
Verifierad kund
"Aria var på tårna genom hela affären. Han var tillmötesgående och sydde ihop affären med väldigt kort varsel. Tack så mycket!"
Robin L95 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett väldigt fint och professionellt bemötande av Aria när jag köpte min lägenhet. Aria var engagerad och delaktig i hela processen, lämnar en stark rekommendation om Aria. Alla mina förväntningar jag hade uppfyllde väl Aria egentligen, kan inte komma på något som jag hade velat skulle vara bättre. "
Pedram F99 veckor
Verifierad kund
"Snabb och rak kommunikation med tydliga steg för alla delar i processen. Supernöjd!"
MICHEL B102 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag strävar alltid efter att leverera en mäklartjänst med högsta kvalité till mina kunder. Jag drivs av att leverera goda resultat och överträffa både mina samt mina kunders förväntningar. Att få hjälpa människor med en av deras livs största affärer är för mig mer än ett yrke. Med mitt engagemang, min kunskap samt viljan att vara bäst har gett mig goda referenser från tidigare affärer. Min vision är att fortsätta bygga långsiktiga relationer och göra en bra affär med dig!

Mina försäljningar

Aria Karadaghi

Reg. Fastighetsmäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Boka tid med Aria direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg