Vill du också jobba med äkta passionerade vinnare?

Vill du också jobba med äkta passionerade vinnare?

Vi söker mäklare!

Efter lång och trogen tjänst kommer en av våra medarbetare gå i pension. Vi är fortsatt ett av Sollentunas största mäklarkontor, sett till marknadsandel, vilket gör att vi både har flera färdiga uppdrag och många kundmöten som vi behöver hjälp med.

Vårt erbjudande till dig.
• Möjlighet till framtida delägarskap
• Möjlighet att arbeta som underkonsult
• Garantilön
• Spännande nyproduktionsprojekt
• Bra förmåner

Vi på HusmanHagberg Sollentuna har högt ställda mål. Nu söker vi en riktigt duktig mäklare som är beredda att jobba hårt och ta marknadsandelar i Sollentuna. HusmanHagbergs starka varumärke gör att du har alla förutsättningar för en lyckad karriär hos oss. Vi erbjuder ett framgångsrikt koncept, ett öppet och prestigelöst klimat i positiv anda med många återkommande kunder.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg