Välkommen till Fjällbyplatån

Stöten, Sälen

Attraktiva bostadsrätter i direkt anslutning till Sälens bästa skidåkning i Stöten!

Nordic Hill presenterar BRF Studio Kronoparken 1, 24 st arkitektritade bostadsrättslägenheter med läge intill både de alpina liftarna och längdåkningsspåren. Inflyttning planeras under tredje kvartalet 2021 med början i september, perfekt för årets vintersäsong. Lägenheterna kommer att finnas i två storlekar 59 och 67 kvm och hålla en hög standard med modernt uttryck som för tankarna till alpernas chaleter.

Lägenheterna har golvvärme och uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump. Parkering av bilar sker i anslutning till husen och varje lägenhet har två utvändiga skidförråd under tak i anslutning till den egna entrén.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare:
Johan Styrsvik
Tel: 073-089 50 30
Mail: johan.styrsvik@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg