Vi söker mäklare!

Trygghet, modernt och framåtlutat!

Jag heter Jan Liljeqvist och har precis tillträtt som kontorschef på HusmanHagberg i Södertälje.  Jag har varit i branschen i 20 år och drivit upp fyra stora distrikt i Stockholm hos en annan stor franchisekedja. Vi blev marknadsledande på respektive distrikt genom smart sälj och engagerat ledarskap.

Nu är det dags för HusmanHagberg i Södertälje att starta denna resa tillsammans med mig, och jag vill göra det med just Dig!  Den här gången har jag ett riktigt fint kontor på bästa läge i centrala Södertälje, återigen ett starkt varumärke och en stark lokal ägare att starta resan med. Målen är högt ställda, riktigt högt ställda! 

Min dröm är nu att hitta minst två duktiga mäklare att komplettera vårt team med som är beredda att ha kul, jobba hårt och ta marknadsandelar i Södertälje. Att skapa en trygghet i form av fast lön och smart personifierad marknadsföring av dessa två äkta passionerade vinnare ser jag som en självklarhet.

Vårt kontor är modernt, nybyggt, tryggt och framåtlutat! Oavsett om du är en nyexaminerad mäklare som längtar efter att få komma igång snabbt, eller om du har längre erfarenhet, vill vi hälsa dig välkommen att bli del av vårt team.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg