KarriärOm oss

Theodora Holmberg

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Theodora Holmberg

Theodora Holmberg

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

svaren

Omdömen från mina kunder

"Vi fick mycket kvalificerad hjälp med att sälja vår bostadsrättslägenhet halt digitalt, eftersom vi var utomlands."
Christian W6 veckor
Verifierad kund
"Theodora har gjort ett fantastiskt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Hon har varit aktiv, snabbt återkopplat, gett bra information och sett till att jag hela tiden vetat vad som händer. Dessutom ett jättetrevligt bemötande av alla inblandade. Kommer absolut att be henne om hjälp framgent samt att rekommendera henne för vänner som ska sälja. Britt Munter "
Britt M9 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig och personlig, svarar snabbt och flexibel med tider att träffas etc. Fantastisk kort och gott!! Kände mig väldigt trygg genom hela processen."
Elsa N13 veckor
Verifierad kund
"Efter att säkert gått på 60 visningar och träffat väldigt många olika mäklare blir det i tider som dessa väldigt tydligt vilka som faktiskt gör ett bra jobb och vilka som levt på att Stockholms innerstads lägenheter säljer sig sjävla. Theodora tillhör en kategori för sig sjäv där fokus ligger på att ge allt och lite till utan att det på något vis känns konstlat vilket inger ett lugn som både säljare och köpare. Vi hade både knepig säljare när vi köpte vår nya lägenhet via Theodora, och knepig köpare när vi sålde vår lägenhen (också via Theodora) och jag är övertygad att ingen av dessa affärer hade blivit av om det inte varit för henne. Så, kan inte rekomendera Theodora tillräckligt! Tveka inte!"
Max O15 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra och trevlig! Snabb återkoppling och personlig kontakt. "
Madelene P24 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Theodora starkt!! Hon har koll på läget, ett otroligt driv. Är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Uppstod ett problem pga av fel uppgifter från mig som säljare. Hon löste det så himla bra och smidigt både för mig och köparen. Jobbar stenhårt för att försäljning ska nå det bästa resultatet, men är ändå så himla ödmjuk och trevlig så köparna blir charmade. Jag tycker att det var viktiga bitar när jag sålde och kände mig väldigt trygg med Theodora som är lyhörd för både säljare och köpare. Plus för supertrevlig! Sammanfattningsvis Mäklarproffs! Tack Theodora!"
Cecilia P26 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren i stan! Proffsig, trevlig och pålitlig. Sålde vår lägenhet till ett mycket bra pris och vi är 100% nöjda."
Carl B90 veckor
Verifierad kund
"Theodora var väldigt vänlig, proffsig och hjälpsam. Fick snabbt svar på alla mina frågor och hjälp att hitta bra lösningar under köpets gång."
Julia A91 veckor
Verifierad kund
"Jag är golvad! Theodora står helt klart för min bästa mäklarerfarenhet, hon har allt under kontroll, är varm och framförallt genuin! För mig som säljare betydde Theodoras insats att jag kunde vara hur avslapplad som helst, hon lyckades hålla ett ambitiöst tidsschema, hon tog själv fram planlösningsillustrationer och ledde budgivningen med stadig hand! Theodora kommer att få sköta min nästa försäljning - inget snack om saken! "
Alexander O91 veckor
Verifierad kund
"Theodora hjälpte mig att sälja min lilla etta i Hornstull. Så nöjd med både bemötande och slutpris. Kan varmt rekommendera henne. Otroligt proffsig, härlig och ödmjuk person! Hon var så tydlig genom hela processen kring vad nästa steg var, vilket var väldigt skönt för mig som inte har sålt så många lägenheter tidigare. Önskar att alla mäklare var såhär. Kommer definitivt höra av mig till henne igen! "
Evelina Å95 veckor
Verifierad kund
"Både köpt och sålt lägenhet med hjälp av Theodora! Trevlig kunnig och resultatorienterad!"
Victor M95 veckor
Verifierad kund
"Köpt lägenhet på distans. Fungerat jättebra trots att allt varit digitalt och via ombud. Ordning och reda! Vi har känt oss trygga."
Åsa H96 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, transparent, enkel, trevlig! "
Lola C96 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren, som nu sålt min andra bostad. Ett bättre bemötande får man leta efter! Theodora har alltid levt upp till mina förväntningar och mer därtill! Jag rekommenderar Theodora till alla som ska sälja sin bostad!"
Kristian T98 veckor
Verifierad kund
"Theodora överträffade alla mina förväntningar, kan varmt rekommendera! "
Robert H98 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och supertrevlig. Bäst!"
Levent B98 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är trevlig och vänlig och hjälpte mig att kunna köpa lägenheten jag ville ha"
Birgitta A99 veckor
Verifierad kund
"Theodora på Husman Hagberg är inte bara trevlig utan den bästa mäklare jag träffat, bra bemötande, kunnig och hjälpsam. Nu är jag ” bara” köpare men önskar att jag även valt Theodora som mäklare när jag skulle sälja. "
Annett L105 veckor
Verifierad kund
"Otroligt nöjd med Theodora! Trevlig, tillgänglig, duktig och så proffsig! Rekommenderar starkt. "
My P105 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, trevlig, snabb på att återkoppla"
Ingrid H110 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Med många års yrkeserfarenhet som fastighetsmäklare och inom servicebranschen är din affär trygg i mina händer! Jag trivs i min yrkesroll och det speglas i mitt utförande. Mitt mål är att hålla en hög kvalitet på min tjänst och jobbar mycket med mjuka värden som jag tror håller i längden, jag har alltid dig som kund i fokus. Mitt personliga engagemang har genom åren bidraget till många återkommande kunder och rekommendationer. För mig är nyckeln till lyckade försäljningar att både säljare och köpare känner sig nöjda. Jag är en handbollstjej och tävlingsmänniska som aldrig går in i något halvhjärtat utan ger alltid maximalt av mig själv. Född och uppvuxen i Norrköping men har sedan 2011 varit aktiv som mäklare på Södermalm och Gamla Stan. Välkomna att kontakta mig för en väl förberedd och framgångsrik bostadsförsäljning!

Mina försäljningar

Theodora Holmberg

Reg. Fastighetsmäklare

070-421 65 86

theodora.holmberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Theodora direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg