Vår marknadsföring

Vi arbetar aktivt med att erbjuda de bästa marknadsplatserna och utvärderar ständigt nya lösningar för att attrahera fler köpare.

DIGITALA KANALER Den självklara arenan för att visa din bostad. Ständigt skiftande med nya möjligheter, vi uppdaterar hela tiden vårt erbjudande för att möta den stora publiken av köpare.

HUSMANHAGBERG.SE Vår hemsida har i snitt 600 000 unika besökare i månaden. Desktop, platta eller mobil – alla format är viktiga och din bostad visas alltid på bästa sätt. På vår blogg varvar vi in inspration med kunskap.

HEMNET, BOOLI, BLOCKET, HITTAHEM.SE, BOVISION Vi använder de största sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle.

SOCIALA MEDIER Vi visar bostadsannonsen på sociala medier riktat till de kunder som visat intresse för att byta boende. På Instagram och Facebook når vi rätt målgrupper och vi samarbetar med andra konton och bloggar för bättre spridning och delning av inlägg.

INSTAGRAM Följ Stockholms innerstads konto på husmanhagberg_stockholm

FACEBOOK Följ oss på HusmanHagberg Stockholms Innerstad

HEMNET EXTRAANNONS Vi arbetar med flera specifika annonslösningar på Hemnet utifrån din specifika bostad och målgrupp.

BANK Din bostad visas lokalt på digitala skärmar hos vår samarbetsbank SEB.

MATCHNING OCH TRADITIONELL ANNONSERING Vi har ett omfattande spekulantregister med relevanta köpare som vi arbetar aktivt med. Vi kan även nå specifika kvarter i utvalda områden där vi vet att intresset är stort för er typ av bostad. Vi skräddarsyr gärna en lösning utifrån er målgrupp.

FOTOGRAFERING OCH STYLING Vi arbetar med de bästa stylisterna och fotograferna för att säkerställa en hög kvalitet i allt material. Våra samarbetspartners är duktiga på sociala medier vilket leder till ett högre intresse för er bostad.

Kontakta oss så berättar vi mer.