KarriärOm oss

Vi stödjer Bellis i Österåker

Vi stödjer Bellis i Österåker

I januari 2021 har HusmanHagberg Österåker varit verksamma i 2 år. På dessa år har vi genomfört många lyckade bostadsaffärer och vi är otroligt glada för alla våra återkommande samt nya kunder. Tack för ert förtroende och för att vi får äran att hjälpa till i en av livets största affärer. Året 2020 blev ett annorlunda år på många sätt och vi anser att det är extra viktigt framförallt i osäkra tider att stödja lokala organisationer, stora som små, i den mån det går. Vi har därför valt att stödja och sponsra Ungdomsjouren Bellis i Österåkers kommun.

Ungdomsjouren Bellis är en ideell, religiöst- och partipolitiskt obunden organisation som arbetar för unga både i och utanför kommunen. Dem finns för de ungdomar som, av olika anledningar, behöver någon att prata med. De kan erbjuda de stödsökande någon som lyssnar och ger stöd i deras frågor och funderingar. I sitt arbete vill de stärka, stötta och peppa unga. Inget är för stort och inget är för litet. Stödarbetet görs främst via deras stödchatt och vid behov av ytterligare hjälp kan de hänvisa den stödsökande vidare. De som vänder sig till Bellis kan alltid vara anonyma.
Utöver den anonyma stödverksamheten samverkar Ungdomsjouren med andra aktörer och skolor i kommunen samt anordnar ungdomskvällar och trygga rum med trygga vuxna. Alltid med ungdomen och deras känslor i fokus. Ungdomsjouren har varit verksam i kommunen sedan 2012. Läs gärna mer på deras hemsida www.bellis.nu

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg