Brf Victorem

Svinninge, Österåkers kommun

I populära och attraktiva Svinninge, med en direkt närhet till havet, naturen och Stockholms Skärgård uppförs nu Brf Victorem – 12 stycken bostadsrätter av högsta klass. Victorem omfattar parhus, minivillor och på sikt även studiohus. Bostäderna håller en genomgående hög standard med generösa uteplatser, påkostade materialval och ytskikt. Ingenting har lämnats åt slumpen, allt är genomtänkt och färdigt för inflytt inom kort - utan dyra tillval eller tillkommande kostnader.

Om Bostäderna

Parhusen: Läget är slående, med en härlig utsikt mot havet. 170 kvm med egen plan trädgårdstomt samt rymlig altan. Husen är utformad för social samvaro med stora och rymliga sällskapsytor. Till parhusen hör två p-platser. Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och direktaccess till uteplatsen. Smakfullt och påkostat kök från Marbodal. Köksutrustningen består av vitvaror från Smeg.

På övre plan möts man av ett allrum, med gott om plats för möblering, också här vacker vy mot havet och båtarna. Här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas. Övervåningen har fyra stycken sovrum, varav två av dessa har utsikt mot havet. Stort vindsutrymme med hög takhöjd och gott om möjlighet till extra förvaring.

Minivillorna

Totalt 67 smart disponerade kvadratmetrar. Direkt till höger finns villans fina helkaklade badrum. Till vänster finns entréplanets sovrum. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning. Här finner du dubbla utgångar till altanen. På övervåningen finns plats för ytterligare ett sovrum, eller varför inte ett mysigt sällskapsrum.

Om området

Lindgårdsvägen är den perfekta adressen för er som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum, Täby Centrum, Arninge Köpcentrum och mysiga Vaxholm.

Kommunikationerna till Svinninge är utmärkta. Ett stenkast bort finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 25 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten.

För er som uppskattar tillgång till havet har Svinninge gott om båtplatser, båtklubbar samt badplatser.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Pege Abrahamsson
Telefon: 0703068460
E-post:pege.abrahamsson@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg