Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

Vi är ett erfaret och sammansvetsat team som nu letar ytterligare förstärkning. Vi söker dig som jobbat några år eller som är helt klar med dina studier.

Hos oss får du möjligheten till variationsrikt arbete, vi förmedlar alla typer av bostäder: bostadsrätter, villor, radhus och fritidshus. Här får du möjligheten att utvecklas som mäklare och samtidigt ha roligt. Kontoret präglas av en stark sammanhållning och vi hjälper varandra att lyckas. Vi har en stödfunktion i form av Jonas som är vår egna fotograf samtidigt som han driver på vår försäljning- och kvalitéts arbete.

Du är serviceinriktad, professionell och förtroendeingivande. Du trivs i högt tempo och är kreativ i ditt sätt att arbeta. För att lyckas i arbetet som mäklare hos oss har du duktiga kollegor som coachar dig och som bidrar till din framgång i kombination med eget driv.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg