Är du mäklare? Välkommen till HusmanHagberg Norrköping/Söderköping.

Varenda marknadsandel vi har, har tidigare tillhört en konkurrent. Vi började på noll och är idag en av de största aktörerna i Norrköping och Söderköping. Det är vi stolta över.

Vi är säkra på att vår framgång beror på att vi älskar att hjälpa våra kunder till deras livs bästa affär. Målet är alltid att kunderna ska bli så pass nöjd att de väljer att anlita oss igen. Då har vi lyckats. Våra kontor och våra mäklare hamnar år efter år på topplistorna över nöjdast kunder i hela HusmanHagberg-kedjan. Nöjda och glada kunder är vår viktigaste bekräftelse på att det vi gör är rätt. 2014 utnämndes vi till Årets kontor inom HusmanHagberg, en utmärkelse som vi är stolta över varje dag.

Nu vill vi förstärka vårt framgångsrika team. På våra kontor jobbar äkta, passionerade vinnare som inte ber om ursäkt för goda resultat. Framgång föder framgång och hos oss får du möjlighet att bli hur framgångsrik som helst. När är du beredd att ta nästa steg i din karriär? Vi är redo. Välkommen till HusmanHagberg. Fastighetsmäklaren.

Är du redo för nästa kliv i karriären, oavsett om du är mäklare eller fastighetsmäklarstudent? Välkommen att kontakta Erik Värendh, Talent Manager, via mail eller på telefon 073-655 48 29.