Vill du ha Norrköpings mest eftertraktade telefonnummer?

Drivs du av utmaningar och älskar att göra affärer?
Välkommen till HusmanHagberg i Norrköping/Söderköping/Katrineholm. 

Vilka är vi?
HusmanHagberg är en välkänd fastighetsmäklarkedja med över 90 kontor i Sverige. Vi arbetar efter visionen: att bli Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja med värdeorden: äkta passionerade vinnare. Vi som är ansvariga franchisetagare för Norrköping/Söderköping och Katrineholm heter Andreas Söderstam och Jenny Törnvall. Våra tre kontor består av ett gäng affärsdrivna medarbetare med höga ambitioner. Nu söker vi dig som vill vara en del av ett kompetent mäklargäng!

Arbetsbeskrivning
HusmanHagberg är ett växande varumärke och därför söker vi nu en driven fastighetsmäklare. Förutom de primära arbetsuppgifterna att förmedla fastigheter, sköta förhandlingar och avtal är även skapandet av kundrelationer en del av arbetet. Att ge en bra service och rådgivning för både köpare och säljare är A och O hos oss. 

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg