KarriärOm oss

Tomter, Gamla Landsvägen

Tomter, Gamla Landsvägen

Välkommen till en riktigt naturskön plats i Svärtinges hjärta! Här erbjuds du en möjlighet att förverkliga din dröm, bo i ett nybyggt hus med en plan tomt. Allt det på ett alldeles lagom avstånd från stan! Eksjöhus släpper nu fem härliga tomter i lite olika storlekar, alla med sitt eget läge och perfektion.

Här kan barnen växa upp i en lugn harmonisk miljö med naturen in på knuten men ändå ha nära till kompisarna, en riktig familjeidyll helt enkelt!
Glan med badplats ligger i området och för de sportintresserade finns både ridskola och fotbollsanläggning i Svärtinge. Dagis, skola ligger i samhället och kommunikation finns till både Norrköping och Finspång. Detta ger dig möjlighet att jobba i båda städerna och ha precis lagom färd hem oavsett var du jobbar.

För bra för att missa helt enkelt. Här finns dessutom redan vatten och avlopp indraget. Välj valfritt ur Eksjöhus KATALOG hus eller EGNA HEM.
Välkommen till Gamla landsvägen och möjligheten att förverkliga din dröm!

Läs mer om tomterna här:

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Andreas Söderstam
Telefon: 0766-23 77 63
E-post: andreas.soderstam@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg