Tomter, Ridåstigen

Tomter, Ridåstigen

Mitt i den vackra naturen har området Björkalund vuxit upp och blivit ett av Norrköpings populäraste villaområden. Från början ett grönskande landskap, idag en nära plats, med skola, service och kommunikationer runt knuten. Men hästarna betar vidare i hagarna runt om kring och landet-känslan finns kvar att njuta av.

I härliga Björkalund kan du se barnen spralla sig genom en lycklig barndom med minnen av de första cykelturerna på gatan med sina kompisar i släptåg. Lyckliga barndomsminnen är väl det vi alla vill ge våra barn som en trygg plattform att för sin egen utveckling.

Du väljer hus och utformning efter egen smak och tycke enligt de riktlinjer som gäller för just din tomt. Låt dig inspireras av grannen, husleverantörer eller varför inte naturen. Endast ett stenkast utanför stan men ändå cykelavstånd till centrum bor du barnbäst i Björkalund. Vilken lyckad kombination! Välkommen på visning och börja drömma!

Läs mer om tomterna här:

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Andreas Söderstam
Telefon: 0766-23 77 63
E-post: andreas.soderstam@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg