Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Nora

Välkommen till din fastighetsmäklare i Nora

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Nora? Kanske har du drömmar om att köpa något i området? Vi på HusmanHagberg ägs inte av något försäkringsbolag eller bank. Därför kan vi alltid ge dig oberoende råd utan att ha en dold agenda. HusmanHagberg är en av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor med fler än 90 kontor runt om i landet och drygt 400 medarbetare. Kontakta oss på HusmanHagberg Nora när du vill sälja, köpa eller värdera din bostad. Vi är hemma överallt i Nora och kan marknaden här. Vi är mäklare med äkta passion för vårt yrke och din affär. Hör av dig för ett första möte, så berättar vi hur vi bäst kan hjälpa dig.

Besöksadress

  • Rådmansgatan 26, 713 31 Nora
  • Tisdagar 10:00-15:00

Postadress

  • Rådmansgatan 26, 713 31 Nora
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg