KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Nora

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Nora

Funderar du på att sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt i Nora? Kanske har du drömmar om att köpa en bostad i Nora? Våra erfarna mäklare är hemma överallt i Nora och har koll på marknaden här.

Trästaden Nora är en mysig tätort norr om Örebro som kännetecknas av de välbevarade trähusen från 1700-talet. Denna vackra trästad lockar inte bara turister utan är också en populär ort för alla som söker bostad i Bergslagen. I Nora finns allt man behöver. Njut av vacker natur längs Bergslagsleden eller skidåkning i Kilsbergen.

Våra mäklare i Nora finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Nora ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nora

I Nora finns hus i alla stilar och storlekar. Oavsett om du söker en villa till dig och din familj eller ett mindre hus med skogen som granne så kan våra mäklare i Nora hjälpa dig att hitta hem. Funderar du på att sälja eller värdera din bostad i Nora? Boka in en bostadsvärdering redan idag. Våra erfarna mäklare finns med dig hela vägen från värdering till visning och färdig affär.

Vi har en passion för mäklaryrket och att överträffa våra kunders förväntningar. Välkommen till vårt mäklarkontor i Nora så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt på bostadsmarknaden.

Besöksadress

  • Engelbrektsgatan 60, 702 13 Örebro
  • Måndag - fredag 10.00-16.00

Postadress

  • Engelbrektsgatan 60, 702 13 Örebro
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg