Vi stöttar Fuel Young Passion!

  Vi stöttar Fuel Young Passion!

  Fuel Young Passion består av två unga passionerade förare - Siri och Hugo. De älskar att köra karting. Drömmen är just att kunna leva sin dröm d.v.s. att kunna köra, tävla och träna hela säsongen.

  Teamet kör i den internationella juniorelit klassen KFJ. Bilarna har vattenkyld motor på 125cc och en toppfart på ca120 km/h.

  Siri Sylvén, 14 år

  2015 var Siris första år som kartingförare. På grund av sin ålder fick Siri hoppa in direkt i juniorelitklassen KFJ. I slutet av säsongen debuterade hon i en av SKCCs deltävlingar tillsammans med delar av Sverigeeliten och körde då personbästa med en varvtid på 44.05 att jämföra med ledande tider på ca 43,03. Siri har bara kört en säsong men har visat upp en fantastisk utveckling. I april 2015 hade hon aldrig suttit i en kart.

  Hugo Holmgren, 14 år

  2011 provade Hugo en kart för första gången och fastnade direkt. Hans brinnande intresse ledde till ett snabbt köp av den första bilen (Formel Micro) och snart var tävlandet igång. Året efter tog han ett nytt steg och började köra den snabba 60cc-klassen J60. 2014 rankades han bland de 20 bästa i Sverige i J60 och blev bland annat 5:a i Junior Festival, "lilla SM". Till säsong 2015 fyllde Hugo 13 år och valde då att gå upp i juniorelitklassen KFJ. Detta för att få möjlighet att tävla mot förare som även kör internationellt.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg