Joachim Sköld Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Jag har under många år samlat på mig mycket erfarenhet av mitt yrke. Sommaren 2002 började jag som fastighetsmäklare i Kungsbacka. Genom uppgång och nedgång har jag fortsatt att samla kunskap och förståelse för vad som krävs vid en försäljning och framför allt vad som är viktigt för mina kunder. Under åren har jag haft förmånen att få förmedla några riktigt fina och påkostade hus samtidigt som jag även sålt många sommarstugor och små lägenheter. Variationen i jobbet är en av de faktorer som gör att jag än i dag trivs och ser fram emot nästa arbetsdag. En sak som man förstår efter ett tag är att det är lika viktigt att förbereda sig väl när man ska sälja sitt hus eller lägenhet som det är med andra viktiga saker i livet. Många tänker inte på det. Men kontakta mig gärna för en värdering redan innan du har bestämt dig för att flytta så kan jag exempelvis ge råd kring vad som är värt att renovera från mitt perspektiv som mäklare. Alltså inte vad jag tycker utan vad snart två decenniers erfarenhet av att höra spekulanter resonera på visningar har gett mig.

Det finaste med att vara fastighetsmäklare är alla de nöjda köpare och säljare som varje år återkommer med nytt förtroende och ett nytt försäljningsuppdrag, när livet ännu en gång har ändrat inriktning.

Erfarenheten av att sälja hus och lägenheter under lång tid tar jag alltid med mig i mitt dagliga arbete.

Alla dessa år har jag också bott i Kungsbacka med min familj och lärt mig att älska denna kommun med bland annat dess rika föreningsliv. Att utifrån egen erfarenhet och egna upplevelser kunna berätta om dagis, skolor och idrottsplatser ser jag som en stor tillgång för mig som lokal mäklare.

Kontakta Joachim

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!