KarriärOm oss

Christoffer Tangen

Hemma överallt i Mölndal

Din mäklare i Mölndal

Kontakta mig

Christoffer Tangen

Christoffer Tangen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Mölndal

svenno

Omdömen från mina kunder

"Christoffer var mycket trevlig och positiv som svarade på alla frågor som vi hade. Han var hjälpsam och lättillgänglig under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Christoffer."
Hampus O24 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare! Svarade på frågor och funderingar utan att få mig att känna att jag var jobbig. Rekommenderar!"
Lina H47 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt och trevligt bemötande Snabb, saklig och kunnig"
Inger T51 veckor
Verifierad kund
"*Uppdatering längst ner efter vi fått nycklarna. Det som sänker betyget är att HusmanHagberg säljer vår information vidare till ”partners” som nu skickar reklam till oss. Att vår data säljs bör framföras tydligt för att kunna ge möjligheten att tacka nej innan. Väldigt hjälpsam mot oss förstagångsköpare. Svarade ordentligt på frågor. Fanns tillgänglig på obekväma tider. Rak på sak och tydlig. Överlag mycket trevlig och bra bemött. En femma i alla dessa aspekter. *Uppdatering efter att vi fått nycklarna. Hade vi problem med städfirman som HusmanHagberg rekommendera. Tre gånger fick de komma och städa utan att lyckas. Christoffer hade absolut inget intresse att prata med mig eller reda ut det. Han tyckte han hade gjort sitt. "
Rasmus G51 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, aktiv under processen, kunnig, ordning och reda, saklig och trevlig."
Ingemar T51 veckor
Verifierad kund
"En av dem absolut bästa mäklarna i Mölndal. Snabb, smidig och framförallt trevlig. "
CHUONG V53 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och enkel att ha att göra med. Professionell och flexibel. Upplevde mycket väl upp till förväntningarna. "
Ove E54 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig och kompetent. Påläst och svarade på alla spörsmål."
Niklas S56 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande, svarade på de frågor han kunde och tog reda på svar. Lätt att få tag på och gjorde hela processen enkel och effektiv."
Helena R57 veckor
Verifierad kund
"Rekommenderar Christoffer Tangen 10/10 han har sålt två st objekt Lägenhet och tomt! vart riktigt nöjd båda gångerna sköter det proffsigt alltid till tillgänglig så ska ni sälja något så rekommenderar Christoffer!!"
MICHEL R58 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och proffsig mäklare. Vill bådas bästa."
Edward T60 veckor
Verifierad kund
"Allt var utmärkt, precis som när vi har köpt vårt nuvarande lägenhet med hjälp av christoffer.Vi kommer säkert rekommendera christoffer !"
Marica F62 veckor
Verifierad kund
"Grymt proffsig och kompetent! Det personliga empatiska bemötandet är det som sticker ut. Andra gången vi anlitar Christoffer. "
Jakob W62 veckor
Verifierad kund
"Mycket tryggt och proffsigt. Dessutom snabb och bra i kommunikationen."
Fredrik L62 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött av mäklaren, jordnära, glad och genuin. Allt gick smidigt. "
Helga Matilda O67 veckor
Verifierad kund
"Proffisgt och trevligt bemötande. Väldigt mycket bra feedback när jag köpte också. Uppskattades "
Mikael A69 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, engagerad och kunnig. Får snabb och bra återkoppling"
Katarina J72 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet från Christoffer var mycket bra, vi upplever Christoffer mycket noggrann i alla delar i vår husförsäljning så som diskussioner innan kontraktsskrivning mellan oss och Christoffer, strategier, val och utförande av fotografer. Christoffer är lyhörd och lyssnar på våra behov som säljare. Vi kan med glädje rekommendera Christoffer som mäklare vid försäljning av bostäder. "
Eric Andreas E72 veckor
Verifierad kund
"Hej, We have been lucky to have Christoffer as our real estate agent. It has been a pleasure to meet him and know him. He is professional, loyal, helpful, friendly, committed, always responsive. We have established good communication and thanks to his integrity he won our trust on the spot. Christoffer has a positive energy and boundless enthusiasm. Thanks to him we have our dream house."
Goritsa T73 veckor
Verifierad kund
"Christoffer is very dedicated person with high integrity and very good on keeping the people informed with exceptional speed of execution."
Koen R73 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en målinriktad och hårt arbetande smålänning som får saker att hända. Idag bor jag i Kungsbacka och förmedlar fastigheter och bostadsrätter i både Kungsbacka och Mölndal kommun. Att ha förmånen att sälja och värdera hus, tomter och lägenheter ser jag som en stor fördel för både köpare och säljare. Att få förmedla någons bostad är ett förtroendeuppdrag. Ofta kan en bostadsaffär vara den största och viktigaste affären man gör i livet. Varje bostadsaffär är i slutändan unik - därför blir också valet av fastighetsmäklare mycket avgörande. Jag vill vara den ni vänder er till! Jag är en ödmjuk person med båda fötterna på jorden som älskar att prestera och är beredd på att göra det jobb som krävs för att överträffa just era förväntningar på mig som mäklare. Att vara medveten om att varje situation och bostadsaffär är unik gör att jag genom min lyhördhet kan vara den avgörande faktorn mellan en bra bostadsaffär och en riktigt lyckad sådan. Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid finnas tillgänglig med mitt personliga engagemang där jag också lägger stor vikt vid min anträffbarhet och kundens bästa i fokus - ni ska i varje skede av bostadsaffären känna er trygga och få den hjälp ni behöver. Att vi tillsammans skall arbeta mot att just ni får bäst betalt för er bostad ser jag som en självklarhet. Vare sig ni bor i en lägenhet centrala Mölndal, en villa i Lindome eller i ett radhus i Kållered och går säljtankar eller är intresserade av en värdering av er nuvarande bostad så är ni varmt välkomna att kontakta mig. Jag ser fram emot att hjälpa er!

Mina försäljningar

Christoffer Tangen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0761-99 39 56

christoffer.tangen@husmanhagberg.se

Boka tid med Christoffer direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg