KarriärOm oss

Axel Rudolfsson

Hemma överallt i Mölndal

Din mäklare i Mölndal

Kontakta mig

Axel Rudolfsson

Omdömen från mina kunder

"Bra bemötande. Snabbt med info och återkoppling till mina frågor. Bra kontakt ! "
Claudia Ö4 veckor
Verifierad kund
"Axel har hjälpt mig med att hitta mitt nya hem. Han har varit trevlig, transparent och tydlig. Jag kände mig väldigt trygg under hela processens gång och han svarade snabbt på frågor när de dök upp. Inget krångel, och mycket bra bemötande! Han överträffade mina förväntningar, absolut!"
Malin F14 veckor
Verifierad kund
"Det var en mycket smidig och snabb affär att sälja vår bostad med Axels hjälp, vi var absolut nöjda!"
Martin L15 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Axel som är en genuint trevlig och väldigt engagerad mäklare!"
LINNÉA A20 veckor
Verifierad kund
"Förtroendeingivande och lugn genom hela processen. "
Anna Karin A20 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och noggrann. Bra beskriven annons med fina bilder. Lite svårt läge att sälja med kriget samt höjda räntor. Kanske för höga förväntningar vid prissättningen. Allt löste sig till det bästa med bra arbete av Axel."
Per E25 veckor
Verifierad kund
"Bra info hela vägen från början till slut vid försäljningen av min villa. Jag kan bara rek Axel som mäklare ! Mycket bra !! Gunnel "
Gunnel Maj-Gret H29 veckor
Verifierad kund
"Dlhföhdlydöhxjöxöxjxöjjxäjgäjxäjgäjxuäföuxuåfypfigxugpugföuföufäufäufäufäugäufuäfäufäuf"
Karin E30 veckor
Verifierad kund
"Hittills har allt funkat som förväntat. "
Jan J33 veckor
Verifierad kund
"Axel fixade en tid som passade för visning och har varit hjälpsam då vi kört köpet via ombud. Kan egentligen inte säga så mycket men på det sätt vi haft kontakt har det fungerat så som det ska."
Göran T36 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande. Axel känns som en lugn och engagerad person som tar sitt jobb seriöst. Han har hela tiden funnits tillgänglig vid eventuella frågor. Mycket nöjd! "
Jessica L40 veckor
Verifierad kund
"Axel har bemött mig på ett väldigt bra sätt från första kontakten. Han har försökt att på ett lugnt sätt stämma av behov, förväntan och önskemål under hela processen. Han har varit tillgänglig när man behövt honom och han har svarat på alla frågor jag haft. Det har varit en jättebra hantering av Axel och jag är supernöjd. "
Marlene A41 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och sakligt bemött. Levde klart upp till förväntningarna "
John B41 veckor
Verifierad kund
"Axel var en jätte trevlig person som kan sköta sitt jobb! Rekommenderas!"
Belma S50 veckor
Verifierad kund
"Lugn och metodisk, ger ett tryggt intryck!! :D"
Marko S50 veckor
Verifierad kund
"Axel har skött försäljningen på ett betryggande sätt och har varit noga med att hålla mig informerad från start. Han har alltid funnits tillgänglig och har fått mig som säljare att känna mig väldigt trygg i processen. En riktig stjärna!"
Anna D54 veckor
Verifierad kund
"Axel har varit föredömlig och alltid funnits tillgänglig och anträffbar vid eventuella frågor. Han har varit involverad och hjälpt oss väldigt mycket och han har alltid känts som en trygg punkt genom hela köpesprocessen"
Jasminka S54 veckor
Verifierad kund
"Axel skötte försäljningen på ett betryggande sätt och höll mig informed genom hela processen."
Johannes R54 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en mäklare från Smålandskusten som har hamnat i Mölndal och är här för att stanna. I mitt arbete kommer jag att kunna hjälpa er med försäljningar av både fastigheter och lägenheter i hela Mölndals kommun, ända från Krokslätt ner till Lindome. Skulle jag få det privilegiet att hjälpa er med försäljningen av er bostad eller hjälpa er att hitta ert nya drömboende skulle jag se det som en ära. Detta eftersom en bostadsaffär oftast är en av de största affärerna vi gör i våra liv och att få förtroendet att hjälpa er med detta betyder mycket för mig. En av de viktigaste aspekterna jag har för arbetet som fastighetsmäklare är att vara tillgänglig så ni alltid ska känna att ni kan få svar på alla tänkbara frågor som kommer upp. Mitt mål med arbetet jag gör som fastighetsmäklare är att ni ska känna er trygga genom hela processen vid både försäljning och köp av bostaden.

Mina försäljningar

Axel Rudolfsson

Reg. Fastighetsmäklare

0720-88 88 50

axel.rudolfsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Axel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg