Vi bjuder på hotellövernattningar & härlig frukostbuffé på Scandic Foresta

Teckna ett försäljningsuppdrag med oss senast 31 december 2019 så får du ett presentkort på hotell och frukostbuffé på Scandic Foresta värt 2.980 kr inkl moms.

Erbjudandet gäller Scandic Foresta och HusmanHagberg Lidingö och kan ej kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter.

Presentkortet erhålls då förmedlingsuppdraget har skrivits på och bostaden har publicerats på Hemnet. Övernattningen ska ske fredag-lördag, lördag-söndag eller söndag-måndag. Du bokar själv tid med hotellet för övernattning och frukostbuffé. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Välkommen till HusmanHagberg Lidingö och Scandic Foresta.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg