Gustav Westergren

Hemma överallt i Kungsbacka

Din mäklare i Kungsbacka

Kontakta mig

Gustav Westergren

Gustav Westergren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Kungsbacka

sven

Omdömen från mina kunder

"Gustav har varit väldigt hjälpsam genom hela processen. I en tuff marknad höll han oss lugna och välinformerade där vi också till slut nådde det pris vi hade önskat för försäljning. Vi rekommenderar Gustav till alla som ska köpa eller sälja sin bostad! "
Oskar P2 veckor
Verifierad kund
"Gustav har skött båda våra två försäljningar vi haft och det fanns en anledning till att vi valde honom nu igen. Gustav är trygg, lugn, förklarar allt i processen, kommunicerar allt som händer och jag som har stort kontrollbehov känner otroligt stark tillit till att överlåta allt till honom. Vill ni ha en stjärna till mäklare så hittar ni honom här! ⭐️"
Josephine S2 veckor
Verifierad kund
"Gustav fick oss att känna oss trygga i vårt köp. Han fanns alltid tillgänglig och bemötte våra frågor professionellt och seriöst. Som förstagångs-köpare är det alltid många frågetecken vilket Gustav hjälpte oss att reda ut. Han fick oss att våga ta steget att investera i vår nya bostad. Han är påläst, kunnig och ärlig. Skulle definitivt rekommendera Gustav som mäklare!"
Matilda S2 veckor
Verifierad kund
"Gustav har varit en trygg och professionell mäklare genom hela försäljningen. "
Emma S2 veckor
Verifierad kund
"Gustav är en jädra stjärna! ✨ otroligt professionell, lugn och trygg och han höll oss i handen genom hela processen. Snabb återkoppling och svar på alla våra frågor. Dessutom, i en osäker marknad och då vårt utgångsläge snabbt förändrades, skalade han upp tempot direkt och inom loppet av några dagar var vår lägenhet såld, en bra bit över utgångspris! Vi hade ett drömpris, som vi aldrig trodde att vi skulle få, men Gustav såg till att vi fick det. Helt otroligt! Kan inte lovorda honom nog mycket! Vi hade inte kunnat få en bättre mäklare, och för framtida försäljningar är Gustav vårt självklara val. "
Sia L3 veckor
Verifierad kund
"Gustav är påläst, lyhörd och hjälpsam."
Viktor B3 veckor
Verifierad kund
"Gustavs bemötande var väldigt professionellt. Fast han inte anteckna något på plats vi vårt första möte så kom han ihåg allt vi pratat om och hade koll. Han återkoppla snabbt varesig man smsa eller han inte kunde svara när man hade ringt. Vi kände oss trygga med att ha valt honom som vår mäklare. Vi kan varmt rekommendera honom"
Marielle Therese S6 veckor
Verifierad kund
"En mäklare i världsklass med koll på läget. Under hela försäljningen hade Gustav full koll på läget, med ett proffsigt och bra sätt att jobba på Försäljningen av vårt hus funkade superbra. "
Robert Nils S6 veckor
Verifierad kund
"Gustav gav verkligen allt för försäljningen av vårat hus. Han svarade alltid, och var han upptagen så återkom han så fort han kunde. Gustav var alltid positiv och lyssnade till våra önskemål och funderingar.En toppenmäklarna som verkligen var professionell och jordnära "
Robin Ö11 veckor
Verifierad kund
"Gustav var mycket trevlig och tillmötesgående vid alla möten, samtal och visningar och stöttade oss med bra svar när vi hade frågor. Vi hade höga förväntningar på valet av mäklare och andra mäklare föll bort i valet när vi fick kontakt med Gustav. Försäljningen gick bra och vi fick hela tiden tips på hur vi skulle ta oss ann nästa steg i processen. Så vi kan verkligen rekommendera Gustav"
Per Kristian L11 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande, och väldigt lätt att prata med honom om försäljningen av mitt hus. Han var snabb och återkopplade alltid när jag sökte honom, han svarade på mina frågor och höll mig hela tiden informerad om hur försäljningen gick. Han har också hjälpt till med allt runt olika saker kring försäljningen som t.ex. besiktning och annat som måste göras vid en försäljning. "
Maud Lisbeth L13 veckor
Verifierad kund
"Gustav är en mycket kompetent mäklare som tog oss genom vår husförsäljning på bästa tänkbara sätt. Engagerad, kunnig, lyhörd och mycket trevlig att ha att göra med. Med Gustav kände vi oss trygga genom hela affären. "
Susanne Camilla L14 veckor
Verifierad kund
"Gustav levde upp till alla våra förväntningar. Han gav ett oerhört proffsigt intryck redan vid första mötet, och behöll samma höga standard genom hela processen. Han var alltid tillgänglig och tog sig tid att svara på våra ibland lite dumma frågor🙈 Jag skulle utan minsta tvekan låta Gustav sälja mina fastigheter även i framtiden. Mvh Johan"
Johan Olof Emanuel E16 veckor
Verifierad kund
"Alltid ett positivt bemötande och han var lyhörd. Han är kunnig och lade fakta på minnet om vårt hus. Lätt att komma i kontakt med och var ett bra stöd genom hela försäljningen."
Jenny Marjatta S20 veckor
Verifierad kund
"Lugn, trygg och kunnig! Kglfkfkfkxkzkzkzkzkzkxk"
Eva Gunilla Kein O29 veckor
Verifierad kund
"God proffsigt uppträdande mycket informativ sakkunnig på det hela taget jättebra"
Carl Lennart S54 veckor
Verifierad kund
"Vi är så himla nöjda med Gustav! Han är effektiv, lojal och kreativ! Vi hade en försäljning av vårt hem som behövde gå fort - och det löste han trots en seg marknad! Han återkopplade alltid och tänkte utanför lådan för att få till en försäljning under tidspress och lyckades utmärkt. Vi rekommenderar Gustav som mäklare till alla, de är en man som man kan räkna med!"
Josefine O55 veckor
Verifierad kund
"Gustav är mycket engagerad och har extremt god kännedom i området. Stort kundregister och inte en sekund som vi behövde känna oss oroliga."
Elliot K57 veckor
Verifierad kund
"Gustav levererade över förväntan. Bra bemötande och lätt att kontakta vid behov. Raka rör och snabba puckar. Precis vad vi sökte i en mäklare. Han hjälpte oss även med ett skrivuppdrag som han löste efter våra önskemål. Vi skulle både rekommendera och anlita Gustav igen."
Marcus Robert D61 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande o snanb respons "
Peter F61 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Välkommen till en hårt arbetande mäklare som älskar att göra skillnad och som ser till att du får den bästa hjälpen under din bostadsaffär vare sig det gäller en försäljning av din villa i Fjärås, en värdering av din lägenhet i Kolla Parkstad eller råd kring köp av nyproduktion Björkris. Jag är en driven och engagerad mäklare, fylld av energi som skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär. Min uppväxt i Kungsbacka kommun har gett mig god lokalkännedom. Att kunna berätta om, samt beskriva olika områden och verksamheter utifrån egna erfarenheter ser jag som en stor tillgång. Dessutom spenderade jag åren efter gymnasiet som brevbärare där jag delade post i ur och skur i så väl de västliga områdena av Kungsbacka kommun som Onsala, Vallda, Särö och Kullavik som de östliga och sydligare delarna av kommunen i Anneberg, Fjärås, Åsa och Frillesås. För mig som fastighetsmäklare handlar yrket mycket om god kommunikation mellan de som är delaktiga i en bostadsaffär oavsett om du är säljare, spekulant eller sedermera köpare. Därför lägger jag stor vikt vid tillgänglighet och lyhördhet i allt från första mötet till visningar och kontrakt. Eftersom en försäljning eller köp av hus, bostadsrätt eller tomt ofta är den största affären en gör i livet, vill jag göra detta till en trivsam och trygg upplevelse, utan några frågetecken i slutändan. En självklarhet för mig är att mina kunder ska vara nöjda med hela tjänsten och alla möten med mig som fastighetsmäklare, samt med lätthet kunna rekommendera mig vidare. Först då har jag lyckats! Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja din bostad, om du önskar en värdering av din bostad eller helt enkelt undrar kring bostadsmarknaden i stort - vi ses!

Mina försäljningar

Gustav Westergren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0761-99 39 53

gustav.westergren@husmanhagberg.se

Boka tid med Gustav direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg