KarriärOm oss

Gustav Westergren

Hemma överallt i Kungsbacka

Din mäklare i Kungsbacka

Kontakta mig

Gustav Westergren

Gustav Westergren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Kungsbacka

sven

Omdömen från mina kunder

"Lugn, trygg och kunnig! Kglfkfkfkxkzkzkzkzkzkxk"
Eva Gunilla Kein O3 veckor
Verifierad kund
"God proffsigt uppträdande mycket informativ sakkunnig på det hela taget jättebra"
Carl Lennart S28 veckor
Verifierad kund
"Vi är så himla nöjda med Gustav! Han är effektiv, lojal och kreativ! Vi hade en försäljning av vårt hem som behövde gå fort - och det löste han trots en seg marknad! Han återkopplade alltid och tänkte utanför lådan för att få till en försäljning under tidspress och lyckades utmärkt. Vi rekommenderar Gustav som mäklare till alla, de är en man som man kan räkna med!"
Josefine O29 veckor
Verifierad kund
"Gustav är mycket engagerad och har extremt god kännedom i området. Stort kundregister och inte en sekund som vi behövde känna oss oroliga."
Elliot K32 veckor
Verifierad kund
"Gustav levererade över förväntan. Bra bemötande och lätt att kontakta vid behov. Raka rör och snabba puckar. Precis vad vi sökte i en mäklare. Han hjälpte oss även med ett skrivuppdrag som han löste efter våra önskemål. Vi skulle både rekommendera och anlita Gustav igen."
Marcus Robert D35 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande o snanb respons "
Peter F35 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande, nåbar och vi är jättenöjda med allt! "
LINDA E36 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, påläst och tydlig i sin information"
Leunora T37 veckor
Verifierad kund
"Gustav har hjälpt oss med husförsäljning vid två tillfällen. Vi återkom till honom när vi var tvungna att sälja igen. Alltså bästa betyg. Gustav är pålitlig, ärlig och proffsig. Han har alltid tid och ställer upp i alla lägen. Jag kan verkligen rekommendera Gustav. / Linda"
LINDA L37 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och professionell. Allt bra. "
Fredrik B40 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Gustav! Tog hänsyn till mina önskemål och otroligt lättillgänglig! Rekommenderar starkt. "
Jonathan L41 veckor
Verifierad kund
"Gustav är en utmärkt mäklare! Bästa beröm från oss som har köpt och sålt ett antal fastigheter innan. En mäklaren som framförallt är pålitlig och ärlig, energisk och gör alltid sitt bästa, har alltid tid och ställer upp. Bästa rekommendationer Conny och Saga Jönsson"
Saga Hannele J42 veckor
Verifierad kund
"Har bara positiva saker att säga om Gustav. Tycker han är väldigt engagerad och kunnig. Blivit väldigt bra bemött, har man haft några frågor har han svarat/kollat upp dom väldigt snabbt. "
Elin H45 veckor
Verifierad kund
"Gustav är glad, trevlig, lättsam och proffsig! Han gör alltid sitt yttersta för att man som kund ska känna sig nöjd! Vi kunde inte valt en bättre mäklare. "
Hanna T47 veckor
Verifierad kund
"Gustav är trevlig, professionell och väldigt snabb på att återkoppla. Kan verkligen rekommendera Gustav! Jag är supernöjd!"
Amelie K49 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött med omtanke och respekt. Det kändes bra att det var OK att jag var långsam på visningen! Han tog stor hänsyn till mig när säljaren och jag skrev under alla handlingar på mäklarkontoret. "
Birgitta W49 veckor
Verifierad kund
"Gustav har varit lyhörd, tålmodig och tydlig från start till mål. Han överträffade våra förväntningar och visade sig mycket snabbfotad och arbetsam med stor förståelse för både köpare och oss som säljare i processen. En varm rekommendation från oss!"
Stefan S50 veckor
Verifierad kund
"Gustav har varit en lyhörd och alert med ett gott resultat och väl utfört arbete. Vi rekommenderar Gustav framåt för försäljning i hela Halland. "
Daniel P51 veckor
Verifierad kund
"Gustav var trevlig och tillmötesgående och vi var mycket nöjda. Han var tydlig och noggrann. "
Mona Margareta J52 veckor
Verifierad kund
"Vi är toppennöjda! Har fått snabba svar, proffsig hjälp och mycket stöd. Vi skulle gärna rekommendera Gustav vidare! "
Lena S53 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Välkommen till en hårt arbetande mäklare som älskar att göra skillnad och som ser till att du får den bästa hjälpen under din bostadsaffär vare sig det gäller en försäljning av din villa i Fjärås, en värdering av din lägenhet i Kolla Parkstad eller råd kring köp av nyproduktion Björkris. Jag är en driven och engagerad mäklare, fylld av energi som skapar de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär. Min uppväxt i Kungsbacka kommun har gett mig god lokalkännedom. Att kunna berätta om, samt beskriva olika områden och verksamheter utifrån egna erfarenheter ser jag som en stor tillgång. Dessutom spenderade jag åren efter gymnasiet som brevbärare där jag delade post i ur och skur i så väl de västliga områdena av Kungsbacka kommun som Onsala, Vallda, Särö och Kullavik som de östliga och sydligare delarna av kommunen i Anneberg, Fjärås, Åsa och Frillesås. För mig som fastighetsmäklare handlar yrket mycket om god kommunikation mellan de som är delaktiga i en bostadsaffär oavsett om du är säljare, spekulant eller sedermera köpare. Därför lägger jag stor vikt vid tillgänglighet och lyhördhet i allt från första mötet till visningar och kontrakt. Eftersom en försäljning eller köp av hus, bostadsrätt eller tomt ofta är den största affären en gör i livet, vill jag göra detta till en trivsam och trygg upplevelse, utan några frågetecken i slutändan. En självklarhet för mig är att mina kunder ska vara nöjda med hela tjänsten och alla möten med mig som fastighetsmäklare, samt med lätthet kunna rekommendera mig vidare. Först då har jag lyckats! Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja din bostad, om du önskar en värdering av din bostad eller helt enkelt undrar kring bostadsmarknaden i stort - vi ses!

Mina försäljningar

Gustav Westergren

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0761-99 39 53

gustav.westergren@husmanhagberg.se

Boka tid med Gustav direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg