Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

Vi är ett hungrigt och sammansvetsat team som söker ytterligare förstärkning till vårt framgångsrika kontor i Kista! Vi söker dig som jobbat i några år eller som är helt klar med dina studier.

Vi utmärker oss genom att majoriteten av våra mäklare legat på Topp-10 över antalet genomförda kundmöten de senaste 2 åren. Detta har lett till att våra mäklare ligger i topp i omsättning i kedjan. Vi har legat på över 20% i marknadsandel under de senaste åren vilket gör oss till en självklar aktör för kunderna. 

Vi söker dig som delar uppfattningen om att den mäklaren som träffar flest kunder också gör flest affärer i längden. Du är serviceinriktad, professionell och förtroendeingivande. Vi tror att det är nyckeln till långvariga affärsrelationer. Du trivs i högt tempo och är kreativ i ditt sätt att arbeta. För att lyckas i arbetet som mäklare hos oss har du duktiga franchisetagare som coachar dig och mäklarassistenter som bidrar till din framgång och avlastar din administrativa vardag.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg