Vi söker en mäklarassistent - kanske är det du?

Vår nuvarande Mäklarassistent har valt att gå vidare i livet på grund av studier, och därför söker vi nu dig som brinner för att vara spindeln i nätet.

Kanske är du ny i arbetslivet eller är du en person som har några års arbetslivserfarenhet bakom dig och drömmer om att jobba som koordinator på en mäklarbyrå, och inte vilken som helst utan hos HusmanHagberg? Då har du hittat rätt.

Driv och positiv inställning

Vad gör en Mäklarassistent hos oss, kanske du undrar? Inget är hugget i sten, vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Ena dagen uppdaterar du våra sociala medier, koordinerar mellan olika leverantörer och den andra agerar du allt i allo på kontoret. Många av uppgifterna kan du lära dig på plats, men viktigast av allt är att du har stort driv och en positiv inställning. Att du har kunskap i både svenska och engelska samt att du har körkort är meriterande, men det är inget krav. 

Frågor kring tjänsten?

Varmt välkommen att kontakta:
Siyar Hamidanoglu
Franchisetagare och Fastighetsmäklare
Tel: 070-751 43 47
Mail: siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Läs mer om tjänsten och ansök här

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg