Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

I början av 2020 slog vi upp dörrarna till vårt kontor i Kiruna med storslagna planer. Mitt namn är Sandra Apelqvist och jag driver sedan 2013 HusmanHagberg Gällivare. Vi har idag cirka 65% av marknaden. För att klara av detta har jag ett fantastiskt team bakom mig; mäklarna Alexandra Rodén och Linda Eriksson samt vår säljkoordinator Camilla Söderström. Vår vision är att bli lika framgångsrika i Kiruna som i Gällivare.

Precis som för många av oss har 2020 inte riktigt gått enligt plan. Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att göra HusmanHagberg Kiruna lika storslaget som vi hade tänkt från början. För att lyckas i arbetet som mäklare hos oss har du duktiga och drivna kollegor som bidrar till din framgång i kombination med ditt eget driv. Vi vet att framgång föds genom teamwork och det är här DU kommer in i bilden. 

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg