Oscar Hauge

Hemma överallt i Karlstad

Din mäklare i Karlstad

Kontakta mig

Oscar Hauge

Omdömen från mina kunder

"Oscar är en trevlig tillmötesgående kille,vi kan bara säga att vi är jättenöjda med det arbete han har lagt ner på vår försäljning av sommarstugan."
Maud K2 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och bra mäklare. Jag fick stort förtroende för honom. Bra kommunikation. Ödmjuk och lyssnande person. Vänder mig gärna till honom igen."
Tony E6 veckor
Verifierad kund
"Oscar var artig och tydlig och var noga med att vi förstod hela affären."
Anette M6 veckor
Verifierad kund
"Toppen bra kontakt med oss som säljare. Vänlig och kunnig mäklare som vi fick full förtroende för direkt. "
Tony E11 veckor
Verifierad kund
"Oscar levde verkligen upp till våra förväntningar. Han är lugn, pedagogisk, kunnig och vänlig. Vi var verkligen nöjd med hur han skötte vår affär. Han har hela tiden haft en bra och tydlig kommunikation med oss. Vi bad honom direkt ta hand om ytterligare objekt som vi vill sälja. Var rädd om en sådan ambitiös och duktig medarbetare. Vänliga hälsningar Catharina Eng"
Catarina E12 veckor
Verifierad kund
"Hjärtligt tack till Oscar från oss för allt jobb han gjort. 10 av 10. Varmt rekommenderas. Jörgen, Natalia och Linda."
Natalia P12 veckor
Verifierad kund
"Jättebra mäklare som har bra kontakt och ger kontinuerliga uppdateringar. Väldigt professionell!"
Petra E12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och väldigt bra återkoppling! Lätt att få tag på vilket uppskattas."
Petra E23 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och hjälpsamt bemötande, förstående och tålmodig trots vissa dröjsmål i kommunikation från vår sida på grund av arbetstider."
Theodor L25 veckor
Verifierad kund
"Jag överlät det mesta av den kontakten till min sambo men av den lilla kontakt jag har haft med Oscar har jag uppfattat honom som supertrevlig och proffsig."
Emmy H25 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam Tillgänglig Trevlig "
Susanne P25 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på på ett proffsigt sätt. Och kände oss väldigt trygga med vår försäljning av vår lägenhet. "
Linnea D25 veckor
Verifierad kund
"trevlig och tillmötesgående. trevlig och bra rakt igenom 4 +"
Per-Olof F25 veckor
Verifierad kund
"Jordnära och förstående, levde upp till alla förväntningar och förfrågningar "
Niclas L26 veckor
Verifierad kund
"Vänligt, proffsigt, uppmuntrande, idérikt. "
Paula A29 veckor
Verifierad kund
"Blev vänligt bemött, bra att få se förrådet och veta om hur tvättstugan är utan att behöva be om det. Det gick snabbt och smidigt att få visning och fixa kontrakt. Lätt att kontakta 👍"
Tova H30 veckor
Verifierad kund
"Bemöttes proffsigt, tydligt och strukturerat från första informationsmötet till avslutande kontraktsskrivande. Återkommande uppföljning via sms eller telefonsamtal hur försäljningen fortlöpte under hela processen. Är mycket nöjd med ert handläggande av min försäljning. Mvh Berith Wahlström"
Berith W31 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, kunnig och noga. Oscar levde upp till dom förväntningar man ska ha av en mäklare. Gör gärna en affär till med honom i framtiden."
Anders G33 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att jobba som fastighetsmäklare innebär ett väldigt stort ansvar eftersom en bostadsaffär är livets största affär. Mitt mål som fastighetsmäklare gentemot dig som kund är att bibehålla en hög servicenivå och arbeta så hårt som möjligt för att överträffa just dina förväntningar. Med medkänsla och ett tydligt mål gör jag mer än gärna det lilla extra för att mina kunder ska bli så nöjda som det bara går. Att få arbeta och möta alla fantastiska människor man stöter på i arbetet ser jag som ett stort privilegium eftersom jag får möjligheten till att få skapa nya långvariga relationer med mina kunder. Jag jobbar väldigt hårt för att du som kund ska kunna känna ett förtroende och en trygghet gentemot mig under hela processen vare sig du är säljare, köpare eller spekulant. Med stor respekt för livets största affär brinner jag för att möta kundernas förväntningar och gärna överträffa dessa. För att möjliggöra detta jobbar jag extra noga med tre aspekter: tillgänglighet, flexibilitet och ansträngning. Jag heter Oscar Hauge och är fastighetsmäklare med verksamhetsområde i Karlstad med omnejd där jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Ung och hungrig kille som är född och uppvuxen i Karlstad vilket gör att jag har en god lokalkännedom för staden. Jag värdesätter mina relationer med familj, vänner och kunder väldigt högt. Värt att tillägga är att jag är en väldigt målinriktad individ som älskar att vinna. Ska du sälja eller köpa en bostad, alternativt vill ha en uppdatering av värdet på din bostad eller bara prata allmänt om bostadsmarknaden är du varmt välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Oscar Hauge

Reg. Fastighetsmäklare

072-250 92 00

oscar.hauge@husmanhagberg.se

Boka tid med Oscar direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg