Sara Gunnarsson Reg. Fastighetsmäklare

Mitt namn är Sara Gunnarsson och jag jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagbergs kontor i Karlstad. Jag arbetar även som mäklare i kranskommunerna, bland annat Hammarö och Grums. Jag är utbildad fastighetsekonom via Karlstads universitet och har nu bott i staden under 10 års tid, ursprungligen kommer jag från Dalarna.

Fastigheter är olika liksom vi människor och därför kommer jag att tillsammans med er skräddarsy den bästa lösningen för just er försäljning. Till mig kommer du om du ska sälja villa, bostadsrätt eller tomt, så ska jag hjälpa dig på bästa sätt. Med mina 10 år i servicebranschen och jobbandes i olika delar av staden samt arbetet med människor, kommer jag att ha den lokalkännedom och den ödmjukhet som krävs för en trygg, kvalitativ och lyckad affär, för såväl säljare som köpare. Genom mitt passionerade intresse för att andra ska ha det bra och trivas i sin tillvaro kommer jag att ge det lilla extra i varje affär för äkta vardagsglädje.

Oavsett om du går i säljtankar och vill veta mer om hur en försäljning går till hos oss, eller om du vill få en värdering av din bostad så finns jag redo att hjälpa till. Vi ses även när du ska köpa ditt hus eller lägenhet, då kommer jag att guida dig fram till ett lyckat köp.

Varmt välkommen att kontakta mig när du ska göra livets största affär.

Kontakta Sara

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!