KarriärOm oss

Robin Aulin Söderqvist

Hemma överallt i Karlskrona / Ronneby

Din mäklare i Karlskrona / Ronneby

Kontakta mig

Robin Aulin Söderqvist

Omdömen från mina kunder

"Saklig kan sitta jobb ,trevlig"
Pamela N5 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, både trevligt och proffesionellt bemötande och agerande."
Marcus K16 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde att vi fick ett fint bemötande. Mäklaren var tillgänglig och flexibel. "
Jessica L23 veckor
Verifierad kund
"Robin är en mycket bra mäklare, hon gjorde en väldigt god bedömning av bostaden som föll in väl och hon har varit kommunikativ och följt upp allt vi samtalat om. Kort sagt en ytterst professionell mäklare om jag gärna skulle anlita igen."
Björn Niklas Tage M23 veckor
Verifierad kund
"Robin hade bra fingertoppskänsla när hon rådde mig att sitta lugnt i båten och avvakta budgivningen trots att jag fick några sk dolda bud i början. Resultatet blev en budgivning, som slutade med ett bud högt över förväntan trots det generellt dåliga läget på bostadsmarknaden. Hon var väldigt aktiv och återkopplade till mig hela tiden."
Carl-Gustaf J24 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och proaktiv. Ärlig och kompetent. Inger stort förtroende och är tydlig. "
Ulf Niclas M25 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda med återkoppling och snabb hantering. "
Sofie B25 veckor
Verifierad kund
"Robin är professionell, kunnig och jättetrevlig! Försäljningen gick smidigt och vi är mycket nöjda! "
Frida T91 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och öppen, man känner sig väldigt bekväm o prata med henne "
Victor E93 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och mån att vi som säljare förstår är med på vad som händer. Bra dialog vid bud och andra händelser i försäljningen. "
Stefan Karl-erik E94 veckor
Verifierad kund
"Robin var skicklig och hade en otrolig fingertoppskänsla när vi hamnade i en komplicerad budgivning efter två tidiga visningar. Jag är väldigt nöjd vi anlitade Robin som mäklare."
Aron H98 veckor
Verifierad kund
"Bra och kunnig mäklare. Jag sålde mitt hus med hjälp av Robin och är helnöjd!"
Åsa Sofia B103 veckor
Verifierad kund
"Köpt hus. Bra bemötande och service. Väldigt kunnig och förtroendeingivande, kände oss säkra under hela köpet."
Filip H109 veckor
Verifierad kund
"Bara bra erfarenheter från detta husköp. Enkel att få kontakt med, tillmötesgående med frågor och kravställningar. Har utstrålat en trygghet och ett lugn."
Johan O113 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och samarbete med mäklaren under hela försäljningsprocessen, lyhörd, inkluderande och flexibel person som passade oss jättebra."
Simon E119 veckor
Verifierad kund
"Allting​​​​​ löstes​​​​​ ​​​​bra."
Erik H121 veckor
Verifierad kund
"Vi har köpt en bostadsrätt i Karlskrona. Hon var trevlig, snål med information under budgivningen, hon kunde beskriva budgivningsprocessen för oss som är nya på ett bättre sätt, lägenhetsbeskrivningen var bra, otydlig beskrivning vad som förväntades av oss efter budgivningen var klar vi förstod inte att det var väldigt bråttom att skriva kontrakt och genom det stänga budgivningen samt försäljningen av lägenheten. Kontraktsskrivningen gjorde hon väldigt bra och gett oss en bra kontakt med säljaren. Hon har varit trevligt och tillmötesgående förövrigt! "
Anders N122 veckor
Verifierad kund
"Jag har sålt ett hus och jag är mycket nöjd. Robin var lugn och sansad under hela processen, hon var bra att diskutera med och lyssnade in mina tankar. Hon förklarade för- och nackdelar från olika perspektiv. Jag skulle absolut rekommendera Robin till andra."
Frida Marie G123 veckor
Verifierad kund
"Köpt ett kedjehus. Robin var väldigt trevlig, tillmötesgående, tillgänglig. Hon ordnade också en särskild visning för oss då sambon hade misstänkt corona, vilket vi verkligen uppskattar! Hade inga direkt förväntningar men jag tkr att hon har gjort ett väldigt bra jobb! "
Johanna F124 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra och tillmötesgående och uppdraget och affären genomfördes mycket smidigt."
Björn A130 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Som mäklare brinner jag för att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt. Mitt fokus ligger på nöjda kunder och bäst betalt för din bostad. Detta åstadkommer vi tillsammans genom att göra varje del i försäljningen så bra det bara går, allt ifrån förberedelser inför fotografering och visning till hur jag arbetar med visningar och arbetet efter visning. Detta är jag övertygad om resulterar i höga slutpriser och nöjda köpare och säljare. Helt enkelt en genomtänkt bostadsaffär! Som mäklare är jag noggrann, professionell, alltid trevlig och tillmötesgående och ärligt talat ganska envis vilket ofta kan behövas i rollen som mäklare. Ursprungligen kommer jag från Helsingborg men studerade till mäklare på Malmö högskola och efter att ha tagit examen 2014 stannade jag kvar i Malmö och arbetade som mäklare. Från Malmö har jag erfarenheter av en helt annan bostadsmarknad som varit till stor nytta i min etablering som mäklare i Karlskrona. Min sambo har bott i Karlskrona i många år och 2018 i samband med att vi fick vårt första barn flyttade även jag till Karlskrona. Idag bor vi i ett radhus inne på Trossö och trivs väldigt bra med närheten till såväl stan som havet och naturen. Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen. Ser fram emot att höra ifrån dig!

Mina försäljningar

Robin Aulin Söderqvist

Reg. Fastighetsmäklare

0721-77 27 86

robin.aulin-soderqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Robin direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg