KarriärOm oss

Peter Olsson

Hemma överallt i Karlskrona / Ronneby

Din mäklare i Karlskrona / Ronneby

Kontakta mig

Peter Olsson

Peter Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Karlskrona / Ronneby

sven

Omdömen från mina kunder

"Proffsigt bemötande, bra kontakt. Svarar snabbt på frågor."
Carina B9 veckor
Verifierad kund
"Mycket noggran och trevligt bemötande, jag ger Peter Olsson högsta betyg för mitt ärende. Kommer definitivt rekommendera HusmanHagberg till andra. "
Ingelöv R12 veckor
Verifierad kund
"Peter var lätt att prata med och ingav förtroende.(Han ville att jag skulle få ett bra pris och gjorde sitt bästa för detta. Min upplevelse"
Britt K34 veckor
Verifierad kund
"Saklig och noggrann. Ser till att allt sköts som det ska."
Niklas F39 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och noggrann. God kommunikation."
Helene T42 veckor
Verifierad kund
"- Lugnt och trevligt bemötande - Öppen och tydlig kommunikation - Tydlig och bra genomgång av avtal mm "
Susanne P44 veckor
Verifierad kund
"Försäljningen av vårt hus gick mycket bra, ordning och reda med Peter och han skapar en lugn och trygg stämning genom hela affären, och som vi uppfattar det, både för säljare och köpare. Alltid tillgänglig för frågor och funderingar och vi uppskattade att han med stöd av sin erfarenhet och kompetens var rak och tydlig och gav oss bra rekommendationer. Vi är väldigt nöjda med Peter och kommer definitivt att anlita honom igen om vi säljer. "
Anders K44 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever Peter som proffsig och ödmjuk. Han är realistisk och tydlig. Det kändes bra och tryggt att sälja min lägenhet tillsammans med Peter :)"
Patrik L46 veckor
Verifierad kund
"Tack Peter för din ovärderliga hjälp med försäljningen av min bostadsrätt! Du är rätt man på rätt plats som det så populärt heter. Professionell, saklig, förklarande lugnt och sansat. Du är dessutom väldigt trevlig att samtala med även om alldagliga ting med ett litet inslag av humor ibland, det gör det hela så mycket lättare.Jag kunde inte valt bättre mäklare, rekommenderar dig å det varmaste!"
Birgitta P52 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och proffsigt arbete med försäljningen "
Theodor W52 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt bemötande, tryggt och proffsigt upplägg av att både köpa och sälja bostad."
Ann-charlott P55 veckor
Verifierad kund
"Vi hade kontakt med två olika mäklare. Peter valdes för det intryck han gjorde vid hembesöket. Lugn, lite småprat. Inget forcerat. "
Margreth V55 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Peter, upplever att Peter har som mål att både säljare och köpare ska bli nöjda. Affären är inte helt klar än,men jag är nöjd med Peters arbete fram tills nu.Tror att affären kommer att avslutas på ett bra sätt, för alla inblandade."
Gullan D55 veckor
Verifierad kund
"Allt gick bra och strategiskt, försäljningen skedde inom tidsramen som sattes från början, mycket bra jobbat!"
Albert H66 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Ingav stort förtroende Då vi hade lång resväg ordnade han en separat visning"
Owe A69 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och seriös. Kände att personkemin klickade mellan oss. Upplevde ett personligt intresse från mäklaren som också tog hänsyn till att vi hade lång resväg och ordnade en egen visning för oss. Mvh Agneta & Owe Andersson "
Agneta A69 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Bra tips och tankar Proffsigt sätt och agerande "
Jörgen E71 veckor
Verifierad kund
"Peter är lugn, saklig och förtroendeingivande. Min känsla är att han gör sitt yttersta för att göra det bästa för både säljare och köpare. "
Marcus T77 veckor
Verifierad kund
"Gav ett seriöst och trevligt intryck! Tydlig i sin framtoning. "
Göran J78 veckor
Verifierad kund
"Respektfullt bemötande. Tydlig kravbild, gentemot mig, som säljare. Målet och vägen dit, penetrerades noga och tydligt. Mina förväntningar var stora. Resultatet överträffade förväntningarna med råge. Under hela försäljningsprocessen hade Peter en mycket sympatisk och stödjande attityd. Fd Stugägare i skärgården"
Torsten P80 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en energisk person såväl privat som i mitt yrke. Det jag tar på mig fullföljer jag med engagemang och med en portion av humor. Humor berikar livet! Privat älskar jag att umgås med nära och kära och om tiden medger så arbetar jag med röjsågen i familjens skog. Att vara fastighetsmäklare kräver tålamod och noggrannhet i kombination med en portion "jävlar anamma". Dessa egenskaper har jag och mina duktiga medarbetare och vi är grymt stolta över våra priser för "Nöjdast kunder". Jag har mina rötter här i Karlskrona och brinner för staden och dess utveckling.

Mina försäljningar

Peter Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

0706-77 27 30

peo@husmanhagberg.se

Boka tid med Peter direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg