Skapa drömboendet i idylliska Matvik!

Skapa drömboendet i idylliska Matvik!

Skapa drömboendet i idylliska Matvik, Hällaryds skärgård, Karlshamn!

Söder om Matviksvägen – mot havet och med sundet mellan Östra och Västra Bokö just framför – släpps nu 9 unika tomter till försäljning.

Tomterna har havsutsikt och ligger bara en kort promenad till bryggan för bad eller en båttur ut i skärgården. Tomternas fantastiska läge mitt i naturen i kombination med den generösa storleken ger alla möjligheter att förverkliga drömmar. Höjdskillnader och områdets skiftande karaktär gör att den ena tomten inte är den andra lik.  Val av hustyp och husets placering på tomten gör att varje tomtägare skapar sitt unika smultronställe.

Matvik lockar till uteaktivitet och här skapas fina minnen tillsammans med familj och vänner. Båtliv, kajakpaddling, bärplockning, vandring, cykling mm finns utanför dörren.

Matvik fungerar lika bra för permanentboende som för fritidsboende. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns.  I området tillåts 140 kvm i två plan samt komplementbyggnader om totalt 50 kvm. Därtill kommer möjlighet till Attefallshus och Friggebod.

Läs mer om tomterna, klicka här.

För att se drönarfilm från området, klicka här

För er som vill veta mer om Karlshamn, läs mer på visitkarlshamn.se

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Anna Wickström
Telefon: 0454-38 38 81 
E-post: anna.wickstrom@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg