Unika bostadsrätter på Öland!

Halltorp, Borgholm

Varmt välkomna till Halltorp! På solen och vindarnas ö kan vi nu presentera 15 exklusiva bostadsrätter fördelade på 156 kvm. Möjlighet finns att köpa till 39 kvm kontor/studio/gäststuga.

Husen upplevs ljusa och luftiga, enkla och funktionella, allt som kännetecknar den skandinaviska stilen. Bostaden har vitmålade väggar, enstavsparkett och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp.

Här erbjuds inte bara ett bekvämt boende utan också en möjlighet till flera aktiviteter. Bland annat till Ekerum golfresort, Halltorps Gästgiveri, populära Kackelstugan med mera.

Inflytt beräknas runt årsskiftet.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare:
Niclas Odén
Tel: 072-888 42 30
Mail: niclas.oden@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg