Kvarteret Bandlandet

Villaområdet Krafslös

I omtyckta villaområdet Krafslösa finns nu möjlighet att bli första ägare till någon av dessa tre stilrena och moderna radhus som EA Fastigheter står i startgroparna att börja bygga där inflyttning kommer att äga rum kvartal 4 år 2021.

Exteriören är elegant och tidlös där den liggande träpanelen går i svart, vitt eller i lärkträ. Radhusen erbjuder 115 kvm boyta fördelat på 5 rok varav 3-4 sovrum. Husen värms upp med frånluftsvärmepump, med vattenburen golvvärme på hela nedervåningen (inklusive badrummet) och radiatorer på övervåningen. Mycket exklusivt byggt med öppet i nock på övervåningen.

Husen är självklart utrustade med 3-glasfönster. Planlösningen är väl genomtänkt och standarden är genomgående hög, med möjlighet till tillval, enligt prislista. Samtliga radhus har del i samfällighetens gemensamma carport och både trädgård och uteplatser är helt klara vid inflyttning. I trädgården finns även ett förråd. Allt sker med totalentreprenad och priset är 3549000-3749000 kr.

Husen kommer även att vara förberedda för eldstad. Väggarna är utrustade med OSB-skivor (används främst bakom gips för att göra innerväggar starka nog att möjliggöra upphängning av tyngre föremål).

Varje fastighetsägare blir delägare i samfälligheten med tillhörande mark som fastighetsägarna gemensamt kan besluta hur man vill nyttja den som t.ex. bygga en lekplats för barn, uppställningsplats, extra parkeringar, utegym, festplats, boulbana mm. Endast fantasin sätter gränser. Det finns en stenmur längs huset i väster som ger en trevlig inramning av fastigheten. Förberett för eldstad.

Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med säljaren (eller entreprenör) om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken.

Läs mer om projektet här eller kontakta Beathrice Odén för mer information och intresseanmälan på beathrice.oden@husmanhagberg.se eller telefon på 072-888 42 31

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg