KarriärOm oss

Erbjudande i samarbete med Nordea Kalmar

Erbjudande i samarbete med Nordea Kalmar

Erbjudandet gäller enbart köpare och säljare hos HusmanHagberg Kalmar och Nordea i Kalmar efter sedvanlig kreditprövning och kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter.

Villkor:
25% rabatt på 3 månaders rörlig ränta. Lånelöfte via lokal rådgivare - svar inom 24 h på vardagar. Lånelöfte digitalt via Nordea.se - svar direkt. Räntefritt handpenningslån i 3 månader. Ingen avi - eller uppläggningsavgift på bolån (45 kr resp 1.500 kr). Personlig service dygnet runt, årets alla dagar. Vill du veta mer? Ring oss på 0480-36 27 30 eller maila till kalmar@husmanhagberg.se.

Välkommen!

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg