KarriärOm oss

Beckasinen

Beckasinen

Välkommen till Beckasinen!

En byggnad uppförd omkring sekelskiftet mitt i centrala Kalmar som skall totalrenoveras och bli 8 stycken bostadsrätter, varav 4 stycken med loft. Utsidan på fastigheten har totalrenoveras för att återfå sin forna glans. Lägenheternas storlek är mellan 18-130 kvm och på innergården finns även ett gårdshus på två våningar. Unika lägenheter med välbevarade orginaldetaljer blandat med moderniteter bl.a. i form av Vedumkök, nyrenoverade helkaklade badrum och kakelugnar. Detta toppas sedan upp med en takhöjd på över 3m och stora fönster med mycket ljusinsläpp.

Beckasinen ligger i Kalmars stadskärna och du går enkelt in till stan på ett par minuter. Butiker, nattklubbar/pubar, biograf, gym, matbutiker och flera olika utbud av restauranger. Vill man få ner pulsen och ta en lugn och skön promenad, ligger vårt underbart fina slott med dess slottsmiljö på samma gångavstånd som stadskärnan. I samband med detta kan du ta en bad i fina Kalmarsundsparken som ligger just intill slottet.

Klicka på bilden nedan för att komma till lägenhetsväljaren:

Lägenhetsväljare

För mer information om projektet kontakta:

Beathrice Odén
Telefon: 072-888 42 31
E-post: beathrice.oden@husmanhagberg.se

Julia Albertsson
Telefon: 072-888 42 35
E-post: julia.albertsson@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg