Brf Helgonet

Nybyggda bostadsrätter på centralt läge med allt precis runt husknuten.

Välkommen till Brf Helgonet!

På Väster i Jönköping erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar men samtidigt uppskattar den gamla charmen. Här möter det gamla det nya då den ”gamla järnaffären” görs om till 24 st helt unika bostäder på centralt läge. Hem för den medvetna och med citypulsen runt knuten och en förening som erbjuder mervärden i form av övernattningsrum, motionsrum, cykelpool mm.

Nu finns chansen att förvärva helt unika lägenheter i en gammal fastighet med charmen behållen! Hela fasaden mot Klostergatan kommer bibehålla originalutförandet men insidan kommer vara alldeles nytt. Dock kommer den gamla charmen bevaras.

Om lägenheterna

Lägenheterna kommer vara i toppskick och i modernt utförande med fullt utrustade kök, profilerade foder och socklar, hög takhöjd och trägolv! Köken är fullt utrustade i alla bostäder med möjlighet att påverka valet av köksluckor om man önskar modernare stuk eller den gammaldags stilen. I alla kök finns induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn , ugn, fläkt och kyl/frys. Helkaklade badrum med klinkergolv, golvvärme och utrustade med WC, kommod och takdusch bakom klarglasdörrar, samt kombinerad tvätt/torktumlare.

I föreningen finns en ljuvlig innergård i gammaldags stil. Föreningen kommer ha en cykelpool med möjlighet för medlemmarna att låna/hyra cyklar för att ta sig runt i staden. Miljövänligt! Föreningen tillhandahåller även en övernattningslägenhet för medlemmarnas gäster samt motionsrum.

Om området

Bo på centralt läge mitt i City med allt inom promenadavstånd. Högskolan/universitetet finns bara något kvarter bort. Resecentrum med avgångar från både buss och tåg är bara det några hundra meter bort, perfekt för pendlaren. Här bor man med restauranger och caféer, butiker och idrottshall precis runt hörnet. Varje lördag morgon står marknadsstånden tätt på Västra torget för torghandel. Naturområden och vackra promenadstråk hittar man alldeles i närheten då både Friaredalen, Stadsparken och den underbara badsjön Vättern finns inom kort promenadavstånd och Munksjön är även det beläget i närområdet.

Parkering

Parkeringsplatser finns på gatorna runt omkring alternativt kan man hyra in sig på Järnbäraren som är ett centralt beläget P-garage intill Västra Torget och Idrottshuset i Jönköping. Ljust och uppvärmt parkeringsgarage, kontakt sker till Jönköpings kommun.

Prisintervall
1 685 000 - 2 545 000 kr

Avgift
2 595 - 4 795 kr

Storlek
31 - 100 kvm

För mer information om projektet, kontakta Amelie Sjöbring Cimen på epost amelie.sjobring@husmanhagberg.se eller telefon 070-937 00 55