Våra samarbetspartners!

Cronkleven AB är ett städbolag med mångårig erfarenhet av städuppdrag åt fastighethetsmäklare, privatvärdar, bostadsrättsföreningar samt kontor- och industrilokaler i Stockholms-regionen.

KUNDTJÄNST 020-570 570, 08-735 52 80
MAIL info@cronkleven.se
www.cronkleven.se

Din inredare startades hösten 2007 efter genomförd utbildning till inredare.Företagets affärsidé är att lokalt i Vällingby/Hässelby/Bromma/Jakobsberg erbjuda dig som kund både Homestyling och lättare renovering samt i mån av tid även andra tjänster runt bostadsförsäljningen.

MOBIL 070-360 11 09
MAIL anders@dininredare.se
www.dininredare.se

Eminenta är ett av Sveriges ledande företag inom besiktningar, utredningar och energideklarationer. Med hjälp av landets mest erfarna besiktningsmän, certifierade energiexperter och skadeutredare utför vi uppdrag i stora delar av landet. Ring eller maila direkt till vår kunniga personal i bokningen.

TEL 0771-322 322
MAIL kontoret@eminenta.se
www.eminenta.se

Expressarbetarna på Bromma Express har många års erfarenhet av bohagsflytt och kontorsflytt. Vi strävar efter att jobba så effektivt och säkert som möjligt så att flytten blir till full belåtenhet för dig som kund. Kontakta oss gärna för kostnadsfri besiktning, rådgivning och prisförslag.

TEL 08 36 33 32
MAIL info@brommaexpress.se
www.brommaexpress.se

Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB har funnits, i nuvarande form, sedan 1999. Kyl & VP har kompetent personal med stort kunnande och har varit verksamma i branschen sedan 70-talet. Kyl & VP installerar värmepumpar, kylanläggningar, elpannor och varmvattenberedare i villor, flerfamiljshus, kontor, industrilokaler, kyrkor mm. Ventilationsarbeten, såsom rengöring av kanaler samt injustering av luftflöden utförs också.

TEL 08-580 100 30
MAIL info@varmepumpservice.se
www.varmepumpservice.se

HABAB (Hamrén Andersson Byggentreprenad AB) grundades 2002 och är ett byggföretag som riktar sig till privatpersoner och företag runt om i Stockholm. Vi utför de flesta bygguppdrag men har som huvudinriktning Nivell System (ventilerade golv), kök och badrumsrenoveringar som vi har över 25 års erfarenhet av.

TEL 08-776 06 00
MAIL info@habab.se
www.habab.se

Fondkistan Järfälla – Begravningar och Bouppteckningar. Den lilla byrån med det personliga bemötandet. Fondkistan Järfälla hjälper dig som anhörig att ta hand om de praktiska frågorna i samband med dödsfall.

TEL 08-580 270 01
MAIL info@fondkistanjarfalla.se
www.fondkistanjarfalla.se