KarriärOm oss

Maria Fernström

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Maria Fernström

Maria Fernström

Reg. Fastighetsmäklare/fn.föräldraledig

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"She’s is quite friendly, however, as a broker she’s not very supportive or helpful at all. 1. Never address my name in email/SMS or in person which is quite impolite. 2. Broker should be the bridge between the seller and the buyer, whenever I wanted her to contact the seller, she asked me to do it myself, even though I told her that the seller didn’t respond me. 3. It was very difficult to schedule a time with her. I always need to chance her to confirm the time for the meetups. "
Pin-wei W66 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, svår att nå, kunnig, "
Mia G69 veckor
Verifierad kund
"Hon var trevlig och informativ. Vi känner oss jätte nöjda med vårt bostadsköp! ☺️👍🏽"
Tamana A74 veckor
Verifierad kund
"Vänlig och informativ mäklare. Jag fick den info jag behövde. Allt OK."
Mia G74 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och lätt att få kontakt med. Mycket nöjd."
Hillevi C74 veckor
Verifierad kund
"Det tog lite tid att få kontakt med mäklaren från början men när vi väl fick kontakt så var Maria jätte trevlig och hjälpsam. Detta var mitt första lägenhetsköp och mäklaren levde upp till alla förväntningar!"
Mikaela A74 veckor
Verifierad kund
"Allt gick smidigt och bra👍Inget som krånglade och Maria var trevlig och tillmötesgående."
Christian H75 veckor
Verifierad kund
"Jag är nöjd med Maria som mäklare. Hon sköter sitt jobb som förväntat. Jag har inget att klaga på."
Thomas E82 veckor
Verifierad kund
"Vi fick en bra känsla för Maria redan från början, hon var mycket profesionell och vältalig och tydlig. Vid fotografering var hon effektiv, noga och flexibel. Hon kändes varm och jordnära och tog uppdraget på fullaste allvar och gav 110% Vi har kunnat få tag i maria snabbt och enkelt och hon har svarat på alla frågor vi haft gällande våran försäljning. Hon sålde våran lägenhet snabbt och effektivt och hjälpte oss hitta dom perfekta köparna. Plus i kanten att hon tyckte om djur. Vi rekomenderar Maria Fernström Varmt "
Carina E82 veckor
Verifierad kund
"Verkligen hjälpsam och håller koll på allt. "
Martha R90 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på ett väldigt professionellt sätt men också på ett plan som kändes personligt. Min mäklare skötte försäljningen på ett skickligt och smidigt sätt. Otroligt nöjd! "
Ida O90 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyssnade på vad vi hade att säga"
Madelene F90 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffesionellt och så fin bemötande av henne. Hjälpsam och guidade oss genom hela processen från start till säljandet."
Eleaver G93 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och proffsig. Bred kunskap i sitt område."
Lasse Pekka T102 veckor
Verifierad kund
"Köpt en bostadsrätt på 51kvm. Upplevde Maria som en väldigt kunnig och erfaren mäklare och dessutom personlig, engagerad i sitt bemötande och i sin kommunikation genom hela processen. det enda som hade kunnat klargöras var alternativet om klausul i det fall lånelöfte inte går vidare till ett beviljat bolån. Hade inte några särskilda förväntningar på en mäklare som man köper bostad av kanske ändå att dessa var något lägre än då man säljer sin bostad, i vart fall överträffade Maria dessa förväntningar, rekommenderas."
Anna J105 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd över vårt val av mäklare när vi sålde vår lägenhet. Engagerad och proffsig men med ett personligt bemötande."
Jenny C108 veckor
Verifierad kund
"Jag och min sambo kände oss trygga hela vägen med Maria och bemötandet vi fick var av högsta kvalité. Rekommenderas starkt!"
Joel M108 veckor
Verifierad kund
"I bought an apartment through Maria, she was very good, responsive, supportive and informative. Very good communication skills."
Mahmoud F108 veckor
Verifierad kund
"I bought an apartment through Maria, she was very good, responsive and supportive. Very good communication skills."
Ola K108 veckor
Verifierad kund
"Maria Fernström klev in som min mäklare då hennes syster Erika, som jag tidigare varit i kontakt med, var mammaledig. Jag kände väldigt snabbt starkt förtroende för Maria och hennes engagemang, något som kännetecknar systrarna men också hela kontoret HusmanHagberg i Jakobsberg. Maria har bra energi och attityd, tillmötesgående och alltid tillgänglig. Hon är lyhörd inför mina funderingar kring försäljningen och positiv utan att ge fel förväntningar. Super proffsig! Hon var mycket grundlig i sitt förarbete och genom hela processen vilket gjorde mig trygg. Teamet runt Maria är också proffs, framförallt fotografen som fotade min lägenhet. Jag rekommenderar henne varmt, hon är fantastisk! Hälsningar Elisabeth"
Elisabeth T120 veckor
Verifierad kund
Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2012 och började min karriär som säljkoordinator/mäklarassistent. Det har gett mig en oerhört trygg bas att stå på som fastighetsmäklare då jag har stor kunskap inom branschen och alltid har jobbat väldigt nära mäklarna i deras vardag. Med mig vid din sida får du en engagerad, trygg och omtänksam mäklare som alltid ser till kundernas bästa och som med stor passion för mitt yrke driver affärerna framåt utan att kompromissa med kvalitén. Jag strävar alltid efter att jobba med hjärtat som ledstjärna i varje förmedling och kundkontakt och tror att trygga affärer leder till bra affärer. Oavsett om du skall sälja, köpa eller önskar värdering av din bostad så finns jag tillhands för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Jag förmedlar både villa, radhus, bostadsrätt, tomt och nyproduktion. I Järfälla har vi två bo-butiker, i Jakobsberg och Viksjö. Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1967 och vi kan stolt säga att vi är den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige 2015, 2016, 2017. 2018 placerade vi oss på silverplatsen – något vi såklart är oerhört glada över! Hos oss är det viktigt med en korrekt etisk och moralisk kompass, vi jobbar tätt tillsammans i vårt team och gör i genomsnitt en affär om dagen på våra kontor. Vi är fastighetsmäklaren som ligger steget före och jag förmedlar bostäder i bl.a: Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Jag ser fram emot att få hjälpa just dig vidare mot nya bostadsdrömmar!

Mina försäljningar

Maria Fernström

Reg. Fastighetsmäklare/fn.föräldraledig

070-927 65 78

maria.fernstrom@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg