KarriärOm oss

Caroline Lantz

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Caroline Lantz

Omdömen från mina kunder

"Sakkunnig och påläst glimten i ögat Ordning och reda Alla papper i ordning "
Bo S4 timmar
Verifierad kund
"+ Mycket trevligt bemötande. + Väldigt flexibel och arbetsvillig. - Kanske något svårt att lyssna ibland, pratar hellre."
Torbjörn J4 timmar
Verifierad kund
"Fick ett mycket bra bemötande av en professionell mäklare. Erhöll den support och hjälp som behövs."
Calle N1 dagar
Verifierad kund
"Himla nöjd med Caroline som mäklare att sälja min lägenhet! Var närvarande och lätt att kommunicera med i hela processen. Kan varmt rekommendera!"
Josefin J1 dagar
Verifierad kund
"Tillgänglig, servicemind o trevlig"
Lyly D2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och sympatisk från början till slut. Köpte en lägenhet som Caroline höll i, och kände mig väl omhändertagen både i rollen som spekulant och slutligen som köpare. Under hela processen fick jag alltid snabbt svar på mina frågor, och det kändes som en trygg affär. "
Robert John R8 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde Caroline som trevlig, informativ och tillgänglig. Bra bemötande från första visningen. Hon var professionell och förtroendeingivande under hela processen. Jag skulle rekommendera henne som mäklare. "
Gabriel C11 veckor
Verifierad kund
"På hugget och så kompetent med ett engagemang som övertygar "
Ulrika A13 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet kändes alltid väldigt positivt, Förväntningar i dessa tider med höga räntor och inflation var väl så där men Caroline levde upp till dem med råge. Caroline känns som en kompetent och trevlig mäklare. Bemötandet är väldigt viktigt för mig det Inger förtroende."
Heintz A13 veckor
Verifierad kund
"-Snäll och trevlig! Bra energi. - Ett stöttande i ryggen oavsett om det blev försäljning eller väntan på försäljning längre fram. Hon försökte alltid se till mitt bästa och det var det jag förväntade mig. -Caroline var glad och kom med många bra idéer om försäljningen. Hon lade upp lite planer men när jag sa att jag hellre ville göra det på ett annat sätt för min egen personliga del - då lyssnade hon och adapterade. Det blev en härlig försäljning till slut när jag nästan hade tappat hoppet. Men Caroline hade alltid någon som ville kika på lägenheten och till slut nappade det."
Linus M14 veckor
Verifierad kund
"Jätte bra , snabb på att svara, tar reda på den informationen man vill ha. Helt enkelt en fantastisk mäklare som jag rekommenderar varmt "
Isabell M14 veckor
Verifierad kund
"Caroline är super trevlig och snabb på att svara och vara behjälplig. Rekommenderar verkligen Caroline! "
Melina W19 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och professionell. Väldigt bra kommunikation! Jag är nöjd och kan starkt rekommendera Caroline! "
Diana L20 veckor
Verifierad kund
"En underbar mäklare! Allt var tydligt och i god tid. Processen gick smidigt tack vore Caroline."
Sercan E20 veckor
Verifierad kund
"En mäklare som inte ger sig, Caroline kämpar och gör vad hon kan för att nå resultat. Hon lyssnar på mina åsikter och kommer med idéer, försöker alltid ligga steget före."
Johan Söderberg B21 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, lätttillgänglig och kunnig. Hon hjälper till med allt. "
Jimmy J24 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt bemötande, förväntningar och utfall av försäljning blev efter omständigheterna realistiska under den här perioden. Bra info hela tiden, vad gäller spekulanter, intressenter. En ärlighet att berätta och sammanfatta hur spekulanter tänker i det här fallet och min egen situation som säljare. Utmärkt och energiskt genomfört / kan starkt rekommendera!"
Claes M25 veckor
Verifierad kund
"Engagerad trevlig effektiv behjälplig "
Andrietta E27 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande bra information hur bostaden skulle se ut. Mycket proffsig fotograf. Nöjd över försäljningen. Carolin väldigt bra på att hålla mig informerad hur försäljningen flöt på. "
Rose-marie J28 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig mäklare som gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss med de frågor vi hade osv i samband med bostadsköpet. Väldigt lätt att få kontakt med när behovet fanns och höll oss ständigt uppdaterade kring allt som skedde."
Beatrice D28 veckor
Verifierad kund
Med mig som mäklare kan jag lova dig att din bostad är i trygga händer. Min noggrannhet gör att jag inte missar några detaljer. I mitt jobb satsar jag alltid 100 % och lämnar inget åt slumpen. Jag vill att du ska vara så nöjd att du vill anlita mig igen! Jag har jobbat inom sälj sedan 8 år tillbaka och har även erfarenhet inom bolån. Under flera år har jag rest på egen hand utomlands vilket i stort sett tagit mig jorden runt och har bidragit till att jag fått möta många olika människor och därmed fått förståelse för andra kulturer, lärt mig att anpassa mig inför nya situationer och skapat en ödmjukhet och perspektiv kring livets frågor. Min omgivning beskriver mig som lyhörd, engagerad, pålitlig, lösningsorienterad samt strukturerad. Jag har alltid haft ett genuint intresse för människor, rum och arkitektur. Mitt intresse för fastigheter började tidigt då jag är uppvuxen i en familj med både yrkeskarriär och intresse för arkitektur likväl som byggnation. Min tidigare erfarenhet inom säljbranschen har gjort mig lyhörd för kundens behov. Att vara påläst är för mig viktigt och en självklarhet för att tryggt bemöta de eventuella frågor som uppstår. För mig är det viktigt att du som kund känner att jag varit med i hela försäljningsprocessen och är engagerad i de delmoment som sker. Eftersom bostadsköpet ofta är en av de största affärer du gör i livet är det viktigt att du känner att din affär är i goda händer med en mäklare som har en hel del livserfarenhet i bagaget. I Järfälla har vi två bo-butiker, i Jakobsberg och Viksjö. Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1967 och vi kan stolt säga att vi har varit den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige flera år i rad. Hos oss är det viktigt med en korrekt etisk och moralisk kompass, vi jobbar tätt tillsammans i vårt team och gör i genomsnitt en affär om dagen på våra kontor. Vi är fastighetsmäklaren som ligger steget före och jag förmedlar bostäder i bl.a: Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka mig dygnet runt på www.maklarbokningen.se

Mina försäljningar

Caroline Lantz

Reg. Fastighetsmäklare

070-412 77 89

caroline.lantz@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg