Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

Bästsäljande kontor 3 år i rad söker etablerad mäklare- HusmanHagberg Järfälla.

HusmanHagberg Järfälla har en historia som sträcker sig tillbaka ändå till år 1967 då Ingemar Hagberg lade grunden för det som idag är HusmanHagberg Järfälla. Vi har i dagsläget kontor i Jakobsberg och Viksjö och är marknadsledande på villamarknaden. Tillsammans är vi kommunens bästa mäklarteam med en fantastisk samhörighet, ödmjukhet och respekt för varandra och som nyanställd hos oss ser vi till att du snabbt blir en utav oss och känner dig delaktig från första dagen. Vi tror inte på modellen att du får en dator och en mobil och själv skall komma igång. Hos oss får du en mentor som följer dig hela vägen tills du "flyger själv" och vi följer en väl genomarbetad plan anpassad efter dig med mål som kommer få dig att växa till en utav kommunens mest framgångsrika mäklare. Självklart anpassat efter din tidigare erfarenhet. 

Med trygga grundvärderingar, ärlighet och ett väletablerat varumärke är vi stolta att bära titeln som bästsäljande kontor i hela HusmanHagberg Sverige 2015, 2016 och 2017. Vi förmedlar omkring 400 bostäder på begagnat marknaden plus nyproduktion och har mäklare som omsatt upp till 4,5Mkr på ett år. Vi jobbar inte med områdesindelning utan ser värdet av att följa kunden inom kommunens gränser. Därför får du som mäklare hos oss möjlighet att lära dig förmedling av både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion, självklart i den takten om passar dig.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg