Vi söker mäklare!

Vi söker mäklare!

HusmanHagberg Huddinge Växer! 

Vi söker en glad och drivande fastighetsmäklare som älskar att jobba och ha kul på jobbet.

HusmanHagberg Huddinge är väletablerat och vi har således goda samarbeten med banker och samarbetspartners, vilket bidrar till att alla förutsättningar för en lyckad karriär finns hos oss. Du får gärna ha ambitioner att själv vilja bli delägare och franchisetagare, nu eller i framtiden. Givetvis är detta inget krav.

Vår framtida kollega är en person som älskar att göra affärer och där människorna i affären är det allra viktigaste. Att du gillar att träffa och hjälpa människor är en självklarhet men att du också ser en vinning av att ha kul på din arbetsplats tillsammans med dina kollegor där ”laget” är viktigare än ”jaget”.

Oavsett om du har längre erfarenhet, är nyexaminerad mäklare eller är i slutet av din utbildning och längtar efter att få komma igång vill vi hälsa dig välkommen att bli del av vårt team.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg