KarriärOm oss

Linda Nguyen

Hemma överallt i Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Kontakta mig

Linda Nguyen

Omdömen från mina kunder

"Trevlig och mycket påläst,snabb och konkret. Proffsigt uppträdande och mycket trevlig. Rekommenderar henne varmt "
Fredrik N2 veckor
Verifierad kund
"Linda är mycket proffsig och har ett trevligt bemötande. Hon kontrollerade saker som vi bad henne om och återkom väldigt snabbt. Hon lever upp till de förväntningar vi har på en bra mäklare. Linda har skött den här försäljning väldigt fint och proffsigt."
Ann-Sofie E11 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött , fanns där hela tiden vid frågor. Jag kunde ringa när som helst även kvällar. Hörde av sig ofta alltid lika rar. Jobbade hela tiden med min försäljning inget var omöjligt. Sålde min bostadsrätt snabbt. Linda är jätteduktig mäklare bland de bästa.💕"
Klara A11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mitt namn är Linda Nguyen och jag är registrerad fastighetsmäklare på husmanHagberg i Helsingborg. Jag som person är flexibel, lösningsorienterat och arbetar alltid för att överträffa dina förväntningar. Vidare är jag uppvuxen i Helsingborg, vilket leder till att jag har god kännedom om stadens olika områden. Min ambition som mäklare är att jag vill bygga min karriär på nöjda kunder som med gott samvete kan rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta. I och med att en bostadsaffär är den största och viktigaste affären man genomför i sitt liv, så kommer jag med hjälp av min noggrannhet, engagemang samt tävlingsinstinkt att leverera en tjänst som uppfyller dina krav till fullo och lite till. Kontakta mig gärna så bokar vi in ett möte för att prata mer om just din boendesituation.

Mina försäljningar

Linda Nguyen

Reg. Fastighetsmäklare

076-000 09 28

linda.nguyen@husmanhagberg.se

Boka tid med Linda direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg