Var med och tävla om snygga House doctor-lampan DIY från EM möbler!

Så här tävlar du:

  1. Berätta om ditt smultronställe i Hässleholms kommun! Motivera i kommentarsfältet i detta inlägg, med max 40 ord varför du tycker att ditt ställe är det bästa.

Tävlingen gäller endast på vår Facebooksida HusmanHagberg Hässleholm och vårt Instagramkonto HusmanHagberg Hässleholm, i kommentarsfältet under kampanjbilden för tävlingen Mitt smultronställe i Hässleholm.

Vinner gör du med bäst motivering. Vinsten består av 1 st lampa från House doctor, modell DIY. Pris i butik 1289:- exkl ljuskälla. Tävlingen avslutas 2020-05-25, kl. 12.00. Vinnaren kontaktas via Facebook/Instagram och vinsten skickas/hämtas på vårt kontor. Du måste vara minst 15 år för att delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från HusmanHagberg utser vinnaren och juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda hos HusmanHagberg samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

I samarbete med EM möbler Hässleholm

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg