KarriärOm oss

Caroline Mårtensen

Hemma överallt i Hässleholm

Din stylist i Hässleholm

Flera undersökningar visar att hem som stylats innan försäljning leder till ett bättre resultat och oftast till ett bättre slutpris. Syftet med homestyling är att en framtida köpare lätt ska kunna föreställa sig att bo i bostaden och att den ska tilltala så många potentiella köpare som möjligt. Att inreda ett hem inför en försäljning är inte detsamma som att inreda ett hem där man ska bo under en lång tid. Fokus ska vara på bostaden och inte på dem som bor där.

I mitt arbete som stylist på HusmanHagberg mäklare Hässleholm är mitt mål att skapa en säljande scen som väcker många spekulanters intresse. Mitt mål vid varje styling är att göra just er bostad så representativ som möjligt. Lyfta fram det som gör den unik. Är alltid med vid fotograferingen när jag har stylat en bostad. Tillsammans med vår fotograf skapar vi hemtrevliga inbjudande bilder som ska förmedla en känsla av hemma.

Jag är utbildad inredare och homestylingkonsult och har stylat allt från den lilla stugan till den stora villan. Älskar att skapa och att träffa människor och drivs av nöjda återkommande kunder och lyckade bostadsaffärer.

Tveka inte att höra av er till mig för ett första förbehållslöst möte inför er nästa försäljning!

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg