KarriärOm oss

Alexandra Leonkrone

Hemma överallt i Göteborg Härryda / Landvetter

Din mäklare i Göteborg Härryda / Landvetter

Kontakta mig

Alexandra Leonkrone

Alexandra Leonkrone

Reg. fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Härryda / Landvetter

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Alexandra var professionell och trevlig genom hela försäljningsprocessen. Hon är flexibel och enkel att samarbeta med. Hon har bra lokalkännedom och hade bra kunskap kring min bostadsförening och lägenhet redan innan försäljningsprocessen startade. Jag är nöjd med mitt val av Alexandra som mäklare och kan starkt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad."
Samuel R6 veckor
Verifierad kund
"Alexandra stod för professionell och trevligt bemötande från första kontakten. "
Mattias J8 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, lyhörd, kompetent och professionell från början till slut. Hög tillgänglighet och snabb på att svara. En duktig strateg som lyckades sälja min lägenhet trots en osäker marknad. Rekommenderas varmt. "
Lupo M8 veckor
Verifierad kund
"Everything went pretty smooth and quite fast. Recommend "
Valentyn B15 veckor
Verifierad kund
"väldigt bra mäklare, trevligt bemötande som lever upp till det man förväntar sig."
Miralem Z15 veckor
Verifierad kund
"Hon genomförde sitt uppdrag med ett trevligt bemötande och med hög kompetens som var till belåtenhet för både mig och köparna. "
Carina B15 veckor
Verifierad kund
"Alexandra har varit professionell, lugn och trygg från början till slut, och vi är supernöjda med den hjälp och rådgivning vi har fått under hela processen. Högsta betyg rakt igenom helt enkel!"
Haris S15 veckor
Verifierad kund
"Alexandra är kunnig och lösningsorienterad. Vi är väldigt nöjda med vårt köp och hanteringen av affären."
Sahar A23 veckor
Verifierad kund
"En bra, driven och trevlig mäklare! "
Oscar S24 veckor
Verifierad kund
"Alexandra är personlig och väldigt hjälpsam. Trygg att ha att göra med för den som inte har tidigare erfarenhet av att sälja eller köpa bostad."
Ingeborg J24 veckor
Verifierad kund
"Gjorde det lättare för mig att köpa, svarade alla frågor. Det gick smidigt och fint även om det gick inte att träffas. Jag är super nöjd med den "
Rajashekar C33 veckor
Verifierad kund
"Toppenbra bemötande och hon levde upp till våra förväntningar som förstagångsköpare utav hus."
Carina C37 veckor
Verifierad kund
"Alexandra var väldigt professionell. Hon gav bra stöd och råd till oss som säljare genom hela processen. Bra kontaktnät för stylister och fastighetsinspektion. Jag skulle varmt rekommendera Alexandra till andra fastighetssäljare och gärna använda henne i framtiden."
Lars B37 veckor
Verifierad kund
"Alexandra gav ett väldigt ärligt och proffsigt intryck. Hon hade nya idéer på hur man kunde nå ut till potentiella köpare samt var väldigt dedikerad genom hela processen. Jag rekommenderar varmt Alexandra som har lång säljerfarenhet inom tjänstesektorn med ett stort kontaktnät. "
Susanne B43 veckor
Verifierad kund
"Bra hjälp för att fixa kontakt med banken!"
Christian S44 veckor
Verifierad kund
"Alexandra har gett oss det bästa bemötandet. Alltid lättillgänglig, proffesionell och trevlig. Försäljningen av vår lägenhet och servicen har varit toppklass och vi är supernöjda. Skulle varmt rekommendera Alexandra. "
Johanna J49 veckor
Verifierad kund
"Från Alexandra får man snabb återkoppling, hon är hela tiden tillgänglig och professionell i sitt agerande. Det märks att hon brinner för förmedling av bostäder. Jag kan verkligen rekommendera Alexandra om man ska köpa eller sälja bostad. "
Daniel P51 veckor
Verifierad kund
"Otroligt härligt trevlig och noggrann mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Har varit tillgänglig under hela processen. Vi kommer med all säkerhet anlita Alexandra för vår nästa bostadsaffär."
Nicklas J51 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att sälja sin bostad är en av livets största affärer, en affär där inget får lämnas åt slumpen. Min målsättning är att jag ska maximera varje enskild affär istället för att maximera antal affärer. Som utpräglad tävlingsmänniska, och med mer än 10 års erfarenhet inom försäljning, vet jag vad som krävs för att uppnå just det du vill ha - en trygg affär med maximal avkastning. Min filosofi är att kundrelationer bygger på trygghet, engagemang och kommunikation, något som tillsammans utgör grunden för en lyckad affär. I mitt arbete som fastighetsmäklare är jag strukturerad, lyhörd och lägger stort fokus vid detaljer. Dessa egenskaper i kombination med ett brett nätverk och hög tillgänglighet ger mig förutsättningarna att leverera dig den absolut bästa affären. Välkommen att kontakta mig redan idag, så skräddarsyr vi ett upplägg för just din försäljning!

Mina försäljningar

Alexandra Leonkrone

Reg. fastighetsmäklare, Franchisetagare

0733-01 38 00

alexandra.leonkrone@husmanhagberg.se

Boka tid med Alexandra direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg