Välkommen till Brf Vårtriangeln

Välkommen till Brf Vårtriangeln

Hitta hem i Vegas nya radhuskvarter! I populära och barnvänliga Vega i Haninge planerar vi att bygga nästa etapp med 26 st välplanerade stadsradhus.

Brf Vårtriangeln kommer att bestå av 26 ljusa radhus i tre olika storlekar om cirka 100-129 kvm fördelade på 4-5 rum och kök. Alla radhus får en härlig uteplats att umgås på och det större radhuset får ett tredje våningsplan med en rymlig takterrass. Husen genomsyras av kvalitet och hållbarhet med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här bygger vi för att det ska hålla över tid. För att du ska må bra här, både nu och i framtiden. Ett modernt boende där vardagspusslet är enkelt att lägga, där du känner dig hemma. Helt enkelt ett hem att längta hem till.

Vega är en helt ny stadsdel i Haninge och ett hållbart, barnvänligt område för dig som föredrar ett lite lugnare läge, närmare skog och sjö än stadens puls. Du tar dig lika smidigt in till citypulsen som ut i skärgården och den lugna naturen ligger precis runt husknuten.

Preliminär inflyttning sker under vintern 2022.

Läs mer på hemsidan för Vårtriangeln här.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare:
Mats Lundberg
Tel:
 070-877 74 52
Mail: mats.lundberg@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg